McIntosh C55

Hinta

11 990,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

McIntosh C55 on arvostetun valmistajan uusi etuvahvistin, jossa perinteiset, monipuoliset analogiset tuloliitännät (9 kpl) ovat saaneet  seurakseen päivitettävän DA2-modulin, joka tuo myös digitaaliset tulot (7 kpl) laadukkaan DA-muuntimen käyttöön. HDMI ARC, USB, 2 x optinen ja 2 x koaksiaalinen. MCT-tulo McIntoshin cd/sacd-soittimille jam -pyörittimille. Quad Balanced-kytketty 32-bittinen muunnin. Muunnokset aina DSD512 & DXD384-tasolle asti.

Sävykästä, ilmavaa, elävää, luonnollista ääntä päätevahvistimelle. Rakenne ja viimeistely McIntoshin tapaan vakuuttava.

Kolme balansoitua ja neljä RCA-tuloa. Monipuoliset ulostulot balansoituna ja RCA-versiona. Laadukas levysoitinesivahvistin MM- ja MC-tuloliitännöillä. Säädöt mm. MC-impedanssille ja gain-vahvistukselle. Home theater pass through-kotiteatteriliitäntä. Processor Loop mahdollistaa ulkoisen signaaliprosessorin (kuten McIntosh MQ112 Environmental Equalizer tai MEN220 Room Correction System). Processor Loop on myös täydellinen tapa liittää kasettidekki tai kelanauhuri, jonka avulla voit tallentaa parhaillaan toistettavaa äänilähdettä ja kuulla nauhoituksen samanaikaisesti, jotta voit seurata tallennuksen onnistumista.

DA2-moduli vaihdettavissa myöhemmin aikojen saatossa. Roon-yhteensopiva. Tulossa myös McIntosh Connect-sovellus.

C55 voidaan liittää kotiverkkoon, jolloin ilmaisen Connect-sovelluksen tarjoamat ohjausmahdollisuudet avautuvat. Sekä Android- että Apple-laitteille suunnitellulla Connect-sovelluksella voidaan ohjata C55:n keskeisiä toimintoja, kuten äänenvoimakkuuden säätöä sekä tulojen ja lähtöjen valintaa.
Tiettyjä McIntosh-lähdekomponentteja , jotka on liitetty datakaapelilla C55-etuvahvistimeen, voidaan osittain ohjata sovelluksen Source Control -toiminnolla, kuten vaihtaa radioasemia virittimessä tai laittaa CD-levy soimaan. Kun C55 on kytketty verkkoon, se voi myös vastaanottaa säännöllisiä laiteohjelmistopäivityksiä. Nämä laiteohjelmistot voivat lisätä uusia ominaisuuksia tai tarjota tärkeitä suorituskykypäivityksiä.

Tyylikäs ja ergonominen kauko-ohjain vakiovaruste.

 

Kohokohtia
– Tarkkuusbalansoitu, digitaalisesti ohjattu vaimennusjärjestelmä tarkkaan äänenvoimakkuuden säätöön (kanavatasapaino 0,1 dB).
– 8-kaistainen analoginen taajuuskorjain, jolla voit tarvittaessa hienosäätää toistoa (taajuuskorjain voidaan ohittaa tai ottaa käyttöön tulokohtaisesti).
– Tarkasti reguloidut virtalähteet ja erityinen R-core-muuntaja vakaata ja kohinatonta toimintaa varten.
– High Drive -kuulokevahvistin, jossa on Headphone Crossfeed Director (HXD®) -tekniikka, tuo lisäulottuvuuden kuulokekuunteluun.
– Home Theater PassThru mahdollistaa saumattoman integraation osaksi kotiteatterijärjestelmää.
– Roon Tested -hyväksytty USB-yhteys.
– Power Controlin avulla voit helposti kytkeä muut McIntosh-komponentit päälle ja pois päältä.
– Data-portit voivat lähettää kauko-ohjauskomentoja lähdekomponenteille.
– Sähkömagneettiset releet luotettavaan, eleettömään ja häiriöttömään tulokytkentään.
– Level Trim -säätö analogisten sisääntulotasojen sovittamiseen, jotta äänenvoimakkuuden äkilliset muutokset estetään.
– Ympäristöystävällinen virranhallintajärjestelmä, joka sammuttaa laitteen puolen tunnin käyttämättömyyden jälkeen (toiminto voidaan myös ohittaa).
Pääulostulossa ja ulostulossa 1 on säädettävät suodatusominaisuudet bi-ampingia varten, kun taas ulostuloa 2 voidaan käyttää subwooferin ohjaamiseen. Yhden kaiutinjärjestelmän kaksoiskytkentä voidaan toteuttaa käyttämällä päälähtöä ja lähtöä 1 ja niiden sisäänrakennettuja säädettäviä ylipäästö- ja alipäästösuodattimia. Tässä kokoonpanossa ylipäästösuodatettu lähtö voidaan esimerkiksi kytkeä putkivahvistimeen ohjaamaan kaiuttimen keskialuetta ja diskanttia, kun taas alipäästösuodatettu lähtö kytketään järeään transistoripäätteeseen ohjaamaan kaiuttimen bassoelementtejä. Säädettävän jakosuotimen avulla voit optimoida suorituskyvyn kaiuttimesi ominaisuuksien ja kuuntelumieltymystesi mukaan. Lähtö 1 tarjoaa lisäksi trimmisäädön, joka mahdollistaa kahden eri vahvistimen äänenvoimakkuuden tasapainottamisen tuplavahvistuksen yhteydessä. Lisäksi lähtö 2 voidaan konfiguroida joko mono- tai stereosignaaliksi, jolloin se voi lähettää äänisignaalin toisessa huoneessa olevaan stereoäänijärjestelmään, yhteen monosubwooferiin tai kahteen erilliseen subwooferiin.
Perinteinen 6,3mm kuulokeliitäntä saa virtansa McIntosh High Drive -kuulokevahvistimesta, joka voi syöttää virtaa lähes mihin tahansa kuulokepariin; kuulokkeiden ristiinsyöttöohjaus (HXD®) mahdollistaa uuden ulottuvuuden henkilökohtaiseen kuuntelusessioon. Kotiteatterin läpivienti mahdollistaa C55:n saumattoman integroinnin kotiteatterijärjestelmääsi.
Hienostunut teknologia on kehystetty ajattomalla McIntosh-muotoilulla, jota korostavat LED-valaistuksella taustavalaistu musta lasinen etupaneeli, ikoniset mittarit, kiertonupit, valaistu logo, alumiiniset päätykappaleet ja kiillotettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Kuusi houkuttelevaa tyhjiöputkea on nähtävissä esivahvistimen yläosassa sijaitsevan lasipaneelin läpi. C2800 voidaan yhdistää laajaan valikoimaan vahvistimia, CD-soittimia, levysoittimia, virittimiä, mediasoittimia, huonekorjauslaitteita ja kaiuttimia kodin audiojärjestelmän täydentämiseksi.
Mitat (LxKxS): 44,5 x 19,4 x 41,9 cm
Paino: 12,5 kg
Tulossa markkinoille touko-kesäkuussa 2024

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.