Technics SL-1200M7B Lamborghini Edition

Hinta

1 599,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Technics SL-1200MB7 Lamborghini Edition on kuuma uutuussoitin Technicsiltä. Soittimessa on vankka rakenne, Technicsin tapaan.

Suoravetojärjestelmä käyttää hitaasti kääntyvää moottoria, joka ohjaa levylautasta suoraan. Tämä järjestelmä sisältää erilaisia etuja. Se tarjoaa korkean suorituskyvyn, kuten pyörimisnopeuden ja tehokkaan vääntömomentin, ei vaadi osien vaihtoa ja ylläpitää korkeaa luotettavuutta pitkään. Toisaalta suoravetojärjestelmän on sanottu saavan aikaan pyörimisen epäsäännöllisyyttä eli kiertoliikettä. SL-1210MK7:ää varten kehitettiin uusi ytimetön suoravetomoottori . Tämä moottori käyttää ytimetöntä staattoria. Ytimen (rautasydämen) poistamisen myötä staattori eliminoi kiertoliikkeen perussyyn. Lisäksi roottorin magneettien magneettivoimaa parannettiin korkeimmalle mahdolliselle tasolle, ja väli ytimettömän staattorin ja roottorin magneettien välillä optimoitiin, millä saavutettiin korkean vääntömomentin suorituskyky vastaamaan SL-1210MK5:n suorituskykyä. Tässä moottorissa oleva tasainen pyörintä ja voimakas vääntömomentti toistavat äänen tarkasti ja luotettavasti analogisen levyn urasta.

Monipuoliset uudet toiminnot mukautuvat erilaisiin soittotyyleihin

Momentin/jarrunopeuden säätö
Uusinta digitaalista moottorinohjaustekniikkaa, joka on kehittynyt Blu-ray-levytuotteiden kehittymisen myötä, käytetään säätämisen parantamiseen mahdollistamalla momentin ja jarrun nopeuden säätö erikseen neljässä vaiheessa.Kallistuksen säätötoiminto
Kallistuksen säätötoiminto mahdollistaa kierrosnopeuden hienosäädön ±8 % / ±16 %. Se tapahtuu tämän digitaalisen ohjauksen avulla liukusäätimen sijainnin havaitsemisesta moottorin pyörintäohjaukseen poistamalla tarpeeton DA-konversio. Tämä parantaa huomattavasti seurantatehokkuutta, jotta saavutetaan tarkka ja vakaa kallistuksen säätö.Taaksepäin soitto
Taaksepäin soitto, joka tuo esiin uusia mahdollisuuksia luovaan suorituskykyyn, tuotiin markkinoille ensimmäisen kerran SL-1210-sarjassa. Kierrosnopeuksien 33-1/3 ja 45 kierr./min lisäksi myös kierrosnopeutta 78 kierr./min tuetaan.

Alumiininen valurunko on integroitu jämäkästi erikoismateriaaliin, jonka kaksikerrosrakenne koostuu ABS:n ja lasikuidun sekoituksesta. Lisäeristin sisältää jousen ja kumiosan optimaalisten värinänvaimennusolosuhteiden saavuttamiseksi.

Äänivarsi, jota DJ-maailman eturintamassa on käytetty jo monta vuotta, on perinyt erittäin luotettavan staattisen tasapainon S-muotoiselta yleisäänivarrelta. Erittäin tarkkojen laakereiden käytöllä saavutetaan korkeampi aloitusliikkeen herkkyys kuin SL-1210MK6:ssa. Tämä seuraa tarkasti levyn uraa ja takaa erinomaisen seurannan tarkkuuden minimaalisella hyppimisellä myös kovassa käsittelyssä, kuten skrätsäyksessä. Neulan valaistustoiminto LED-valolla.

SL-1200M7B:n mukana tulee alkuperäinen vinyylilevy, joka sisältää tehokkaan V12-moottorin ja kuuden eri Automobili Lamborghini-superurheiluauton ajoääniä, alustamatto ja kaksi tarraa, joissa on Automobili Lamborghini- ja Technics-logot. Kuvalevyn muotoilu on saanut inspiraationsa yhden Automobili Lamborghini uusimman mallin, Revuelton, renkaista. Kun kuuntelet Automobili Lamborghini V12-moottorien ääniä, voit myös nauttia visuaalisesta tehosteesta, jossa rengas pyörii levylautasella.

Soitin toimitetaan tehtaalta ilman äänirasiaa – sopivan löydät Hifihuoneen monipuolisesta valikoimasta.

Läpinäkyvä, saranoitu pölykansi vakiovarusteena mukana.

Kolme viimeistelyä, Lamborghinin värisävyin – orange, yellow ja green

 

Lamborgini Edition-soitinta valmistetaan rajoitettu erä – varaa omasi ajoissa!

 

Lisätiedot

Väri

oranssi, keltainen, vihreä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.