Denon DP-3000

Hinta

2 499,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2 viikkoa tai enemmän

DP-3000NE on Denonin lippulaivaluokan suoravetoinen levysoitin. Vankka rakenne ja S-muotoinen äänivarsi tuottavat yksityiskohtaista ja puhdasta musiikkia. Tumma eeben-luonnonpuuviilu tekee soittimesta myös kauniin huonekalun. Soittimen 18,5kg paino kertoo omaa kieltään rakenteen tasosta ja massiivisuudesta.

Kaikki suunnitteluun liittyvät seikat on valittu tarkan toiston takaamiseksi, S-muotoisesta äänivarresta tehokkaaseen suoravetomoottoriin ja erinomaiseen säädettävyyteen. Vankka rakenne ja tehokkaasti eristävät jalat on toteutettu vaalien lujuutta ja suurta tiheyttä, joita tarvitaan resonansseista vapaan musiikin toistamiseen. Tummaan eeben-luonnonpuuviilutettuun runkoon on asennettu metallista valmistetut levylautanen, äänivarsi ja säätimet.
Soittimessa on huolellisesti suunniteltu S-muotoinen äänivarsi, jossa on optimoitu seurantakulma levyn kaikissa kohdissa. Tässä hiljattain parannetussa Denon-äänivarressa on rasian neulapainon säätö, antiskate-säätö (0-3 g neulapainolle) ja hiljattain kehitetty varren korkeuden säätö (0-9 mm). Se antaa sinulle täyden joustavuuden, jolla voit mukauttaa levysoittimesi haluamillesi äänirasioille tai kustomoidulle levymatolle. SME-bajonettiliittimellä varustettu rasiakelkka noudattaa SME bayonet -standardia, minkä ansiosta se on helposti vaihdettavissa ja irrotettavissa äänirasian asentamiseksi.
Denonin suoravetoisten moottorijärjestelmien perinteen mukaisesti pyörimisnopeus ei heilahtele valitusta nopeudesta tai kuormituksesta riippumatta. Tekniikka on helppokäyttöistä, vähän huoltoa vaativaa ja saavuttaa täyden nopeuden lähes välittömästi. Denon julkaisi ensimmäisen suoravetoisen levysoittimensa, DN-302F:n, vuonna 1970 lähetysstudioita varten, joten kokemusta on suoravetorakenteen käytöstä.
SV-PWM-tekniikka on uusi toteutus moottorin pyörimisnopeuden ohjausta varten. SV-PWM on algoritmi, jota käytetään ohjaamaan PWM-moduulia, joka käytännössä toimii moottorin virransyöttönä. SV-PWM vähentää huomattavasti moottorissa esiintyvää harmonista aaltoilua, joka voi aiheuttaa ylikuumenemista ja vääntömomentin vaihtelua. Se myös tarjoaa jatkuvasti luotettavan jännite- ja taajuusulostulon pitkien kuuntelusessioiden ajaksi, pyörimisnopeudesta tai kuormituksesta riippumatta.
Hakkuritoiminen virtalähde (SMPS) on loistava valinta levysoittimeen, koska se välttää lineaarimuuntajan aiheuttaman haitallisen värähtelyn. Se mahdollistaa virtalähteen integroimisen levysoittimeen, jolloin päästään eroon ulkoisesta muuntajasta. Se myös eliminoi tehokkaasti sähköverkosta johtuvia jännite- ja taajuusvaihteluita.
Eristysjalat ovat avainasemassa suojeltaessa toistoa kaikelta tärinältä, jota levysoittimeen voi välittyä ympäristöstä. Jalat ovat kuitenkin myös säädettävissä, jotta levylautasen tasapaino on täydellinen ja neula voi seurata uraa mahdollisimman tarkasti.
Soitin tukee sekä 33 1/3,  45 että 78 kierrosta per minuutti -nopeuksia.
Runko on valmistettu massiivisesta MDF-levystä, mikä mahdollistaa jäykän rakenteen parasta suorituskykyä ja äänenlaatua varten. Mattapintainen eebenpuuviilu varmistaa kauniin viimeistelyn.
Kaunis, kristallinkirkas ja helposti irrotettava pölykansi suojaa levysoitinta, kun se ei ole käytössä – tai jopa levyä soitettaessa.

” + Granitfast drift  + Mycket fin arm ”  HIFI & MUSIK (11/2023)

”  +Snygg och vällbyggd  +Trevligt, storslaget ljud ”  HIFI & MUSIK (12/2023)

” Outstanding Product ”  HI-FI NEWS (March 2024)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekniset tiedot
Nopeustoleranssi: +- 0,3%
Varren laakerointi: miniatyyri-teräslaakeri
Soveltuva äänirasian paino: 4-16g (lisäpainolla 14-26g)
Neulapainon säätö: 0 – 2.5g
Virrankulutus: alle 4W
Mitat (LxSxK): 500 x 394 x 185mm
Paino: 18.5kg
Takuu: 24 kk
Mukana paketissa
Virtajohto
45 rpm adapteri
Vastapaino
Lisävastapaino
Rasiakelkka
Dummy-kelkka kalibrointia varten
Ruuvimeisseli
RCA-johto
Pikaohje