Thorens TD 1500

Hinta

1 999,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Thorens TD 1500 on uutuussoitin, jossa käytetään kelluvaa rakennetta eli levylautanen ja äänivarsi on jousien avulla erotettu rungosta ja moottorista.

Uusi TP 150-äänivarsi nokalla tanskalaisen Ortofonin 2M Bronze-äänirasia (MM) Fine Line-hionnalla.

Saatavana pinolakattuna musta ja pähkinä.

 

Vuonna 1965 markkinoille tuli Thorens TD 150, huomaamaton pieni levysoitin, joka käynnisti teknisen vallankumouksen levysoitinten valmistuksessa. Ensimmäistä kertaa massatuotannossa käytettiin jousitettua alustaa, jossa oli litteällä hihnalla pyöritettävä sisempi levylautanen. Periaate osoittautui erittäin menestyksekkääksi, ja se sai monia jäljittelijöitä vuosien varrella.
Kuten kuuluisassa edeltäjässään, myös uudessa Thorens TD 1500 -mallissa, jota käytetään puhtaasti käsikäyttöisenä, on alarunko, joka irrottaa levylautasen ja äänivarren omalle kelluvalle rungolle, erikseen moottorista ja päärungosta kolmen kartiomaisen jousen avulla. Toisin kuin TD 150:ssä, näitä jousia voidaan säätää ylhäältäpäin levylautasessa olevien vastaavien reikien kautta, mikä helpottaa oikeaa säätöä huomattavasti.

Tasavirtamoottorin nopeutta valvotaan elektronisesti ja mahdolliset poikkeamat korjataan automaattisesti. Lopputuloksena erittäin tasainen pyörintänopeus.

TD 1500:ssa on XLR-ulostulot tavanomaisen RCA-liitäntäparin lisäksi, mikä mahdollistaa aidosti balansoidun toiminnan sopivalla MC-rasialla.

Thorens TP 150 äänivarsi

Thorens TD 1500-soittimessa on uusi Thorens TP 150-äänivarsi. Sen efektiivinen massa on 14 grammaa, se on säädettävissä korkeussuunnassa ja se on varustettu vakiomallisella SME-liittimellä, joten kelkkoja voidaan helposti vaihtaa ja asentaa muita rasioita. Anti-skating säädetään varren pohjassa olevalla liukupainolla, jota säädetään rubiinilaakerin yli ohjatulla nailonlangalla.

 

  • Sub chassis with three conical springs
  • Belt drive with polished precision belt
  • Massive 1.4 kg and 22mm-thick Die-cast aluminum platter
  • Pre-installed cartridge Ortofon 2 M Bronze
  • Electronical controlled motor
  • balanced (XLR) and unbalanced (RCA) output
  • Thorens precision tonearm TP 150

” Editor’s Choice, Preis/Leistung: Uberragend ”  AUDIO (6/2022)

” Outstanding product. ”  Ken Kessler / HI-FI NEWS (Oct 2022)

Lisätiedot

Väri

musta, pähkinä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.