MoFi MasterPhono

Hinta

6 499,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

MoFi MasterPhono on uusi referenssiluokan levysoitinesivahvistin. Se on suunniteltu vinyylilevyjen ystäville, jotka haluavat löytää ja kokea kaiken sen musiikin, joka on piilotettuna heidän vinyylilevykokoelmansa syvissä urissa.

Täysin analoginen ja täysin diskreetin MasterPhonon on suunnitellut Peter Madnick, arvostettu äänitekniikan insinööri, jolla on pitkä ja arvostettu ura hifialalla. Kaksoisrakenteinen laite on sijoitettu yhteen koteloon ja se pystyy vaivattomasti käsittelemään sekä MM että MC äänirasioita, mukaan lukien erittäin matalaimpedanssiset MC-äänirasiat, kiitos “virrallisen syötön”. Tämän poikkeuksellisen laitteen toteutuksesta kertovat erilliset sisääntulot, tasapainotetut lähdöt sekä lukuisat käyttäjän mukautettavat asetukset, jotka kaikki ovat saatavilla etupaneelin kautta. Monitoimimittarit henkivät MasterPhonon todellista analogisuutta. Lisäksi USB-liitäntä mahdollistaa uusien ominaisuuksien ja ohjelmistopäivitysten käytön sitä mukaa kun ne tulevat saataville.

“MasterPhonossa on huomattava selkeys ja pehmeys, joka tuntuu kuin masterinauhalta!”

MasterPhonon tavoitteena oli yksinkertainen; tuottaa musiikkia, joka vastaa äänelliseltä eheydeltään alkuperäistä masternauhaa.

Master Phonon suunnittelu vaati yli vuoden verran tutkimusta ja prototyyppien valmistusta. Äskettäisessä Chigacon AXPONA-tapahtumassa MasterPhono sai innostunutta tunnustusta, ja kaikki olivat yhtä mieltä sen ehdottomasta musikaalisuudesta ja musiikin täysin hiljaisesta taustasta. Lukemattomat tapahtumaan osallistuneet ihastuivat sen ominaisuuksiin ja rakenteen laatuun.

Yrityksen toiveiden täyttymys tämä laite on ollut lähes vuosikymmenen ajan, siitä asti kun MoFi Electronics perustettiin. Suunnittelija Peter Madnickin sanoin: “Olen melko varma, että olet samaa mieltä siitä, että tämä on merkittävä tuote, joka voi antaa sinulle uuden käsityksen siitä, mitä hyvä vinyylilevy todella sisältää, mutta joka on ollut sinulta piilossa tähän asti. Kyllä, se on niin hyvä!”

MoFi Electronics MasterPhonon ominaisuudet:
• Molemmat standardisignaalin tulot (“Jänniteinput”) RCA- ja XLR-liittimillä sekä “Virrallinen syöttö” alhaisen lähdeimpedanssin äänirasioille RCA- tai XLR-liittimillä, käyttäen “Transimpedanssi dynaamista kuormitusta”.
• Kaksoisrakenne, joka eristää virtalähteen ja äänipiirit toisistaan, erillinen eristetty runko ja signaalimaadoitusliitin alhaisimman mahdollisen järjestelmämelun saavuttamiseksi.
• 4 kytkettävää voimakkuusasetusta: 40 dB, 50 dB, 60 dB ja 70 dB.
• 10 kytkettävää impedanssikuormituksen säätöä, mukaan lukien “Custom”-säätö RCA-liittimellä takapaneelissa.
• Täysin diskreetti piirirakenne syötöstä lähtöön, mukaan lukien täysin tasapainotettu, DC-kopuloitu ja servolla ohjattu piiri suodattimesta lähtöliittimiin.
• Passiivinen RIAA-korjaus yksinomaan tiukkoja osien valintoja käyttäen; NOS-polystyreeni- ja polypropeenikalvokondensaattorit paremmalla kuin 1% tarkkuudella, sekä kaikki kriittiset vastukset toleransseilla 0.1% tai 0.5% tarkkaa suodatusta ja jännitteitä varten.
• Kaskadiset jännitteensäätövaiheet mahdollisimman alhaisen kohinatason saavuttamiseksi.
• Kauko-ohjaustoiminto sisääntulon valintaan, voimakkuuden säätöön, mykistykseen, mono-tilaan, mittarin käyttöön ja subsonisen suodattimen käyttöön.
• Vasen ja oikea mittari ulostulon valvontaa ja kalibrointia varten.
• Poikkeuksellinen RIAA-tarkkuus ±0.05 dB ja taajuusvaste 10 Hz – 50 kHz ±0.20 dB.
• Suurin signaali-kohinasuhde (A-painotettu) 93 dB MM-äänirasioille ja 85 dB MC-äänirasioille.
• Mitat (l x k x s): 43.2 x 8.9 x 40 cm; Paino: 6.8 kg.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.