Focal Hadenys

Hinta

699,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2 viikkoa tai enemmän
Hadenys on avoin kuuloke erityisesti kotikuunteluun optimoituna, jotka tuovat Focalin teknologiat ja upean äänenlaadun kaikkien ulottuville. Hadenys yhdistää nykyaikaisen muotoilun ja Hi-Fi-laadun. Hadenys on varustettu Focalin uniikeilla elementeillä, jotka tuottavat lämpimän, syvän ja tarkan äänentoiston. Akustisen suorituskyvyn lisäksi Hadenys erottuu käyttömukavuudella ja vaikuttavalla estetiikalla.
Ranskassa Focalin työpajoissa suunnitellut ja valmistetut 40 mm:n alumiini-/magnesium “M”-dome-elementit tuottavat puhdasta hifi-ääntä, joka on yksityiskohtaista ja dynaamista. Kevyen magnesium-haarukan ja rasittamattoman ääniprofiilin ansiosta nämä kuulokkeet sopivat erinomaisesti pitkiin kuuntelusessioihin. Muistivaahtoytimellä varustetut korvatyynyt lisäävät henkilökohtaista käyttömukavuutta.
Hadenys on viimeistelty maanläheisillä ruskean sävyillä, jotka ovat sekä muodikkaita että ajattomia. Inspiraationa on käytetty hadeaanista aikakautta, jolloin maapallo muodostui noin 4,6 miljardia vuotta sitten. Hadenys edustaa paluuta luonnolliseen alkuperäämme.
Nämä kuulokkeet tarvitsevat sisäänajoa saavuttaakseen täyden suorituskyvyn. Tämä tapahtuu luonnollisesti usean tunnin kuuntelun aikana. Jos haluat nopeuttaa prosessia, suosittelemme, että soitat kuulokkeita vähintään 24 tuntia suhteellisen suurella äänenvoimakkuudella ja runsaasti matalia taajuuksia sisältävillä kappaleilla. Tämä vetristää elementit ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kuulokkeiden upeasta suorituskyvystä.
Impedanssi: 26 ohmia
Herkkyys: 105 dB SPL / 1 mW @ 1 khz
Harmoninen särö: 0,2 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
Taajuusvaste +/- 3dB: 20 Hz-22 kHz
Elementti: 1,57 tuumaa (40 mm) M-muotoinen Alumiini/Magnesium-kartio
Paino: 294 g
Mukana toimitettavat tarvikkeet:
1,8m kaapeli 3,5mm TRS-liittimellä
3,5mm – 6,35mm adapteri
Mukana toimitetaan myös kovakuorinen kantolaukku (mitat 240 x 210 x 70 mm)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.