Meze 109 Pro

Hinta

799,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Mezen uusi 109 Pro on uusin taidonnäyte Meze Audion kuulokevalikoimassa. Dynaamiset ja avoimella periaatteella toimivat 109-sarjan kuulokkeet sisältävät uuden Dual Membrane Diaphragm -elementin, joka yhdistelee Beryllium-pinnoitettua polymeeriä, selluloosa-hiilikuitukomposiittia sekä kuparisinkkiseosta.

Tutkimus- ja kehitystyö materiaalien osalta keskittyi etsimään täydellistä tasapainoa kalvon massan ja jäykkyyden välille, joka maksimoi kuulokkeiden äänelliset kyvyt.

109 Pro on helppo kuorma useimmille laitteille aina kannettavista äänilähteistä järeisiin kotivahvistimiin. Tummasta pähkinäpuusta työstetyt korvakupit saavat seuraa sinkkiosista, mangaaniteräksisestä kehyksestä ja vegaaninahkaisesta pääpannasta. Kuppien keskiön hämähäkkimäinen ja akustisesti läpinäkyvä ritilä korvakupin sisällä tukee elementtiä tukevasti mutta pakottomasti molemmilta puolilta. Pehmeät veluuri-korvatyynyt ovat pehmeämpää ja hengittävämpää materiaalia kuin nahka, estäen hikoilua tai lämpenemistä pitkien kuuntelusessioiden aikana, ja täydentäen mukavan kevyen, mutta erittäin kestävän kokonaisuuden.

109 PRO tarjoaa tunteikasta ja mukaansatempaavaa ääntä, jossa on reilusti yksityiskohtia, puhtautta ja dynaamista iskevyyttä. Tuloksena koherentti, musikaalinen ääni.

Poikkeuksellinen elementtirakenne;

Kalvo on kuulokkeen sydän, joka tuottaa aallot, jotka aivomme lopulta havaitsevat ääneksi. Jotta voisimme saavuttaa 109 PRO:lle asettamamme akustiset tavoitteet, keskityimme tutkimus- ja kehitystyössämme materiaalitutkimukseen ja etsimään täydellistä tasapainoa massan ja jäykkyyden välille, joka maksimoi äänenlaadun.

Etsintämme johti 109-sarjan kaksoiskomposiittimembraanin kehittämiseen – Beryllium-pinnoitetun polymeerin, selluloosa+hiilikuitukomposiitin ja kupari-sinkkiseoksen yhdistelmästä.

Hiilikuidulla vahvistetusta selluloosakomposiitista valmistettu W-muotoinen kupu pystyy toistamaan korkeat taajuudet uskomattoman yksityiskohtaisesti, selkeästi ja terävästi. Kestävämpi kuin perinteiset dynaamisissa elementeissä käytetyt vaihtoehdot, mutta silti kevyt, tämä komposiitti auttaa meitä välttämään resonansseja, jotka voivat johtaa harmoniseen vääristymään.

Domea ympäröivä erittäin ohut kartio koostuu berylliumilla päällystetystä puolikiteisestä polymeeristä, jonka paksuus on 22 mikronia. Fyysisen höyrypinnoituksen (PVD) avulla levitetyllä beryllium-pinnoitteella pyrimme lisäämään kaiuttimen jäykkyyttä ja kestävyyttä, mutta pitämään sen silti riittävän kevyenä nopean transienttivasteen saavuttamiseksi.

Berylliumin korkeat vaimennusominaisuudet auttavat myös vaimentamaan ei-toivottuja resonansseja, mikä antaa 109 PRO:lle sen neutraalin, elävän ja läpinäkyvän luonteen. Kartion ympärillä oleva kupari-sinkkiseoksesta valmistettu rengasmainen stabilaattori parantaa värähtelyjen vaimentamista ja vähentää näin säröjä entisestään.

Elementin liikkuvat osat on ripustettu tarkasti koneistettuun alumiinikehykseen, jonka jäykkyys on ylivoimainen verrattuna tyypillisiin muovikehyksiin. Näin varmistetaan täydellinen muoto ja vakaus, mikä on olennaista laadukkaan kokoonpanon ja erinomaisen suorituskyvyn kannalta.

Kestäviä arvoja

Käyttämämme mustapähkinäpuu on peräisin ainoastaan alkuperätodistuksen omaavista lähteistä, jotka on korjattu elinkaarensa loppuun ehtineistä, kypsistä puista. Näin ympäristöä suojellaan ja annetaan tilaa uudelle kasvulle, joka varttuu rauhassa odottaen tulevaa loistoaan Meze-kuulokkeiden muodossa.

Ylellisistä ja palkituista isodynaamisista kuulokkeistaan tunnetun Mezen valikoimassa 109 PRO on sikäli poikkeuksellinen, että se on rakenteeltaan avoin ja varustettu 50 millimetrin dynaamisilla elementeillä. Silti sen suorituskyky onnistuu vain alleviivaamaan valmistajansa adaptoitumiskykyä: houkutteleva yhdistelmä laajaa, yksityiskohtaista äänikuvaa sekä tiukkaa, hallittua bassoa tekee 109 PRO:sta erinomaiset kuulokkeet, jotka sopivat kaikenlaiselle musiikille. Kuuloke voittaa myös ulkonäön puolella: sen akustisesti älykäs muotoilu on rakennettu ylellisten mustien pähkinäpuisten koteloiden ja ohuen, kevyen rungon ympärille. Elegantin itsestään säätyvän sangan ja veluuristen korvapehmusteiden ansiosta kuuntelumukavuuskin on taattu.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot:
Elementin koko: 50mm
Taajuusvaste: 5Hz – 30KHz
Herkkyys: 112dB @ 1KHz, 1mW
Impedanssi: 40 ohmia
Irrotettavat kaapelit 3.5mm TRS-plugeilla
Paino: 375g ilman kaapeleita

Mukana toimitettavat varusteet:
• Kova EVA-kantolaukku
• 1.5m pehmeä TPE-kaapeli 3.5mm stereoplugilla
• 3m pehmeä TPE-kaapeli 3.5mm stereoplugilla
• naaras 3.5mm -> uros 6.3mm kullattu adapteri

Takuu 24 kk