Focal Azurys

Hinta

549,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2 viikkoa tai enemmän
Azurysin avulla voit nauttia Focalin äänestä missä tahansa oletkin. Nämä passiiviset, suljetut kuulokkeet erottuvat edukseen muotoilunsa, Hi-Fi-luokan äänenlaatunsa ja immersiivisen kuuntelukokemuksensa ansiosta, olipa kyseessä sitten kotikuuntelu, studiokäyttö tai matkustamisen mukavoittaminen. Huippuluokan muotoilu ja Focalin teknologiat tekevät näistä erityisen hienostuneet ja suorituskykyiset kuulokkeet.
Azurys on varustettu Focalin alumiini-/magnesium “M”-dome-elementeillä, jotka akustiikka-asiantuntijamme ovat suunnitelleet ja valmistaneet työpajoissa Ranskassa. Näiden kahden materiaalin yhdistelmä tuottaa poikkeuksellisen selkeän ja tarkan äänen.
Aitoa nahkaa oleva pääpanta, hengittävä punottu tekstiili ja memory foam -korvatyynyt tarjoavat lyömättömän eristyksen ja mukavuuden. Lisäksi magnesium-haarukka takaa keveyden ja täydellisen istuvuuden, joten Azurys on täydellinen valinta matkustavalle musiikin ystävälle.
Azurysin sininen väri on inspiroitunut atsuriitista, puolijalokivestä, jolla on parantavia ominaisuuksia, ja se on yhtä moderni kuin vetoava. Eleganttia viimeistelyä korostavat entisestään Focalin tunnusomaiset muotoilukoodit.
Nämä kuulokkeet tarvitsevat sisäänajoa saavuttaakseen täyden suorituskyvyn. Tämä tapahtuu luonnollisesti usean tunnin kuuntelun aikana. Jos haluat nopeuttaa prosessia, suosittelemme, että soitat kuulokkeita vähintään 24 tuntia suhteellisen suurella äänenvoimakkuudella ja runsaasti matalia taajuuksia sisältävillä kappaleilla. Tämä vetristää elementit ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kuulokkeiden upeasta suorituskyvystä.
Impedanssi: 26 ohmia
Herkkyys: 100 dB SPL / 1 mW @ 1 khz
Harmoninen särö: 0,3 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
Taajuusvaste +/- 3dB: 15 Hz-22 kHz
Elementti: 1,57 tuumaa (40 mm) M-muotoinen Alumiini/Magnesium-kartio
Paino: 306g
Mukana toimitettavat tarvikkeet:
1,25m kaapeli 3,5mm TRRS-liittimellä, mikrofoni ja kaukosäätö
Mukana toimitetaan myös kovakuorinen kantolaukku (mitat 240 x 210 x 70 mm)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.