Dan Clark Audio ETHER C Flow

Hinta

2 159,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Dan Clark Audio ETHER C Flow on suljettu planaarikuuloke ja tarjoaa mieleenpainuvaa äänenlaatua, käyttömukavuutta sekä markkinoiden parasta passiivista eristävyyttä. Lisäksi sen erittäin kevyt, 380 grammaa, mutta kestävä rakenne tekee siitä todella mukavan käyttää.

Omavalmisteinen planaarielementti

Kaikissa Dan Clark Audion kuulokkeissa on DCA:n itse kehittämä planaarielementti. ETHER C Flow:ssa on uudistettu, patentoitu toisen sukupolven TrueFlow-teknologia, joka parantaa entisestään kuulokkeiden ilmavirtausta tuoden sointiin aiempaa enemmän yksityiskohtaisuutta, laajan äänikuvan, iskevämmän basson ja erinomaisen dynamiikan. Lisäksi patentoidulla V-Planar -valmistusmenetelmällä kuuloke saadaan toistamaan erittäinkin matalat taajuudet.

Ensiluokkainen rakenne

ETHER C Flow on valmistettu alumiinista ja hiilikuidusta mahdollisimman kevyen, mutta erittäin kestävän rakenteen saavuttamiseksi. Laadukkaat materiaalit ja uniikki design mahdollistavat myös todella tehokkaan passiivisen äänieristyksen eli ulkopuoliset elämän äänet eivät häiritse kuuntelukokemusta.

Planaarikuulokkeen hyödyt

Dan Clark Audion kuulokkeet ovat niin kutsuttuja planaarikuulokkeita, joissa ääni tuotetaan perinteisen kuuloke-elementin sijaan magneettien väliin upotetun ohuen kaiutinkalvon avulla, jonka läpi johdetaan virtaa. Planaarielementti on nopeampi ja yhtenäisempi liikkeeltään tavalliseen dynaamiseen kuuloke-elementtiin verrattuna, minkä seurauksena planaarikuulokkeiden ääni on kontrolloidumpi, tiukempi ja puhtaampi. Lisäksi sen bassontoisto ulottuu dynaamista elementtiä matalammalle säröttömämmin.

Tekniset tiedot

-Taajuusvaste 20-20000Hz

– Elementti: 71 mm x 45 mm planaari
– Harmoninen särö: vähemmän kuin 0.2% 20 Hz – 20 kHz
– Sanka: titaania
– Kuori: alumiinia
– Kuulokekuppi: hiilikuitua
– Kuulokepehmusteet: japanilaista synteettistä nahkaa  –

-Paino 380g

Pakkauksessa mukana

-ETHER C Flow kuulokkeet
-Kantolaukku
-VIVO-kaapeli haluamallasi liittimellä
-Aitoustodistus
-Filtterisetti omaan tuunaukseen
-Manuaali

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.