Dan Clark Audio AEON 2

Hinta

1 079,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

AEON 2 on Dan Clark Audion AEON-sarjan huippumalli.  Erinomaista ääntä, helppoa kannettavuutta ja uskomattoman kevyt ja yhtäaikaa kestävä rakenne sekä mainio ergonomia ja käyttömukavuus. AEON 2 asettaa uuden äänenlaatustandardin kuulokkeille 1000 euron hintaluokassa. Dan Clark Audio -kuulokkeet valmistetaan San Diegossa, Kaliforniassa.

Omavalmisteinen planaarielementti

Kaikissa Dan Clark Audion kuulokkeissa on heidän itse kehittämänsä planaarielementti. AEON 2 -kuulokkeissa on uudistettu, patentoitu toisen sukupolven TrueFlow-teknologia, joka parantaa entisestään kuulokkeiden ilmavirtausta tuoden sointiin aiempaa enemmän yksityiskohtaisuutta, laajan äänikuvan, iskevämmän basson ja erinomaisen dynamiikan. Lisäksi patentoidulla V-Planar -valmistusmenetelmällä kuuloke saadaan toistamaan erittäinkin matalat taajuudet.

Onnistuneesta äänisuunnittelusta kertoo muun muassa valinta parhaiksi suljetuiksi kuulokkeiksi alle 2000 dollarin hintaluokassa New York Times Wirecutterissa.

Kompakti koko & huippumateriaalit

AEON-sarjassa on keskitytty äänen lisäksi ergonomiaan myös kuulokkeiden painon kannalta – pitkissä kuulokesessioissa kevyet kuulokkeet eivät rasita päätä ikävästi. Suljetun AEON 2:n sanka ja ulkokuoren sisäosa ovatkin hiilikuitua, alumiinia ja titaania, mikä tekee kuulokkeesta vain 328g painoisen. Kuulokkeet ovat siis erittäin mukavat, mutta kestävät käyttöä.

AEON 2:n patentoidun taivutusmekanismin ansiosta kuulokkeet taittuvat kätevästi kuulokekoteloon – mukava lisä liikkuvalle kuuntelijalle, joka haluaa kantaa mukanaan hyvää äänentoistoa.

Planaarikuulokkeen hyödyt

Dan Clark Audion kuulokkeet ovat niin kutsuttuja planaarikuulokkeita, joissa ääni tuotetaan perinteisen kuuloke-elementin sijaan magneettien väliin upotetun ohuen kaiutinkalvon avulla, jonka läpi johdetaan virtaa. Planaarielementti on nopeampi ja yhtenäisempi liikkeeltään tavalliseen dynaamiseen kuuloke-elementtiin verrattuna, minkä seurauksena planaarikuulokkeiden ääni on kontrolloidumpi, tiukempi ja puhtaampi. Lisäksi sen bassontoisto ulottuu dynaamista elementtiä matalammalle säröttömämmin.

Saatavilla suljettuna tai avoimena versiona

Dan Clark Audio AEON-sarjan kuulokkeet on saatavilla niin suljettuina kuin avoiminakin versioina. Suljettu kuuloke on varma valinta paljon kuulokkeita mukana kuljettavalle ja matkustelevalle, sillä se sulkee tehokkaasti pois ulkopuolisia ääniä. Äänikuva on suljetussa kuulokkeessa hieman keskittyneempi, mutta se tarjoaa jämäkkää bassontoistoa.

Avoin versio sopii hiljaisempiin tiloihin kuten esimerkiksi kotikuunteluun. Kuuloke päästää ääntä myös kuulokkeen ulkopuolelle, mikä tekee soinnista ilmavamman ja stereokuvasta isomman.

Väri rubiininpunainen. Suljetusta versiosta myös AEON 2 Noire eli musta.

Tekniset tiedot

– Elementti: 62 mm x 34 mm planaari
– Impedanssi: 13 ohmia
– Herkkyys: 92 dB/mW
– Harmoninen särö: vähemmän kuin 0.3% 20 Hz – 20 KHz, 0.1% 100 Hz – 8 KHz
– Sanka: nikkelititaania
– Kuori: hiilikuitua
– Kuulokepehmusteet: japanilaista synteettistä nahkaa

Pakkauksessa mukana

-AEON 2 kuulokkeet
-Kantolaukku
-Kuulokejohto 3.5mm liittimellä tai 4-pinninen XLR DUMMER kuulokekaapeli (mahdollista päivittää VIVO-kaapeliin)
-Aitoustodistus
-Filtterisetti omaan tuunaukseen
-Manuaali

” Dan Clark Audio AEON 2:t ovat niin teknisesti kuin rakenteeltaan upeat kuulokkeet. Kaksi hyvää, mistä valita (avoin ja suljettu versio). AV Plus (3/2023)

Lisätiedot

Toimintaperiaate

avoin, suljettu

Väri

punainen, musta

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Paino: 328 g
Impedanssi: 13 ohmia
Herkkyys (SPL 1mV): 92 dB/mW
Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz
Takuu: 24 kk