Genelec W371 SAM

Hinta

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!
Genelec-uutuus, adaptiivinen W371A-bassokaiutin on todella ainutlaatuinen konsepti, joka on suunniteltu erityisesti täydentämään saumattomasti 8341-, 8351- ja 8361-monitoreja. Näiden kanssa W371 tuottaa koko äänikaistan tarkkailujärjestelmän, jossa on vertaansa vailla oleva äänen neutraalius sekä erinomainen suuntaavuuden ja huoneakustiikan vaikutusten hallinta.

Nyt studioon voidaan tuoda päämonitorin edut samalla, kun kaiuttimet voidaan sijoittaa optimaalisesti tarkkaamoon ja on mahdollista vaihtaa lähikuuntelusta päämonitorikuunteluun ilman että äänikuva siirtyy.

W371A on mitoitettu toimimaan The Ones -sarjan kaiuttimen jalustana (mitat 1108 x 400 x 400 mm) ja sisältää kaksi suorituskykyistä bassoelementtiä, joista yksi suuntautuu eteenpäin ja toinen taakse. Ylempielementti on on suunnaattu eteenpäin ja se on suljetussa kotelossa. Takana, alhaalla oleva elementti on bassorefleksivirityksellä.

W371A tarjoaa valikoiman tapoja räätälöidä kuunteluhuoneen neljän alimman kriittisen oktaavin äänentoistoa. Ennennäkemättömän monipuolinen bassokaiutin tarjoaa todellisia ratkaisuja bassotoiston ongelmiin.

W371A tarjoaa kolme erilaista toimintatapaa, joista voit valita tarpeisiisi sopivan:; voit painottaa tasaista taajuusvastetta ja vaimentumien välttämistä bassotaajuuksilla, jatkaa päämonitorien suuntaavuutta matalille taajuuksille asti tai minimoida huoneen rajapinnoista tulevia heijastuksia. Valintasi mukaisesti GLM laskee W371A:lle sopivimman suuntakuvion ja muut säädöt, ottaen huomioon sekä monitorikaiuttimien, että kuuntelupaikan sijainnin.

Musta ja valkoinen.

Projektituote – kysy lisää myymälästä!

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Technical specifications

SPL
120dB
Frequency response
23 Hz – 500 Hz (-6 dB)
Accuracy of frequency response
± 3 dB (25 Hz – 450 Hz)
Driver dimension
1 x 356mm 1 x 305mm
Amplifier power
2 x 400W
Mittasuhteet
K 1108 x L 400 x S 400 mm
Paino
61kg
Connections
1 analoginen XLR-tuloliitäntä, 1 analoginen XLR-lähtöliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -lähtöliitäntä, 2 RJ45-ohjausverkkoliitäntää