Denon Home Subwoofer

Hinta

529,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Langaton Denon Home subwoofer yhdistyy Denon esim.SB550 -soundbariin, Home-sarjan kaiuttimiin tai Heos AMP ja Heos Link -vahvistimiin tuodakseen huoneeseen syvän ja voimakkaan bassotoiston.

8-tuuman pitkäiskuista elementtiä syötetään suorituskykyisellä D-luokan vahvistuksella, ja tarkoin säädetyt DSP-algoritmit mahdollistavat dynaamisen ja tasapainoisen bassotoiston. Sijoita subwoofer mihin tahansa huoneessa, kytke sähköpistoke seinään ja aloita helppo yhdistäminen.

Langattoman subwooferin asennus vie vain muutaman minuutin. Kytke se Denon Home- tai DHT-S716H Soundbariin tai muihin HEOS-kaiuttimiin kotiverkon ja HEOS-ryhmän kautta, jotta voit heti kokea ulotteikkaamman bassotoiston parannuksen ääneen. Hallitse sitten kaikkia ääniasetuksiasi HEOS-sovelluksen avulla.

HEOS-sovelluksesta löydät lisäasetukset äänenvoimakkuudelle, jakosuodon asetuksille ja vaiheenkäännölle (0/180°). Lisäksi Home Subwoofer sisältää valmiit asetukset useimmille Home-sarjan kaiuttimille.

Denon Home Subwoofer on muotoiltu hienosti ja sen väri on tyylikäs mattamusta. Kestävä ja helppohoitoinen kangaspinta hylkii likaa. Langattoman yhteyden ansiosta voit sijoittaa sen mihin tahansa huoneeseesi.

Vuonna 1910 perustettu Denon omaa valtavan kokemuksen audioteknologian ensimmäisistä innovaatioista. Japanin ensimmäinen audioelektroniikan valmistaja lanseerasi myös maailman ensimmäisen kaupallisen CD-soittimen ja Dolby Atmos -yhteensopivan AV-vastaanottimen. Jatkuva keskittynyt investointi tuotekehitykseen takaa, että saat uusinta teknologiaa ja laadukkaan tuotteen, joka parantaa kuuntelukokemustasi.

USB-liitäntä (tukee ulkoista USB-muistia, jonka sisältämä musiikki voidaan jakaa kaikkiin HEOS-laitteisiin)

Voidaan liittää kotiverkkoon langattomasti (Wi-Fi 2.4 ja 5 GHz) tai Ethernet-johdolla

Elementti: 8 tuumaa, pitkäiskuinen, automaattinen virrankatkaisu ja käynnistys

Mitat (L x K x S): 330 x 373 x 330 mm
Paino: 12,5 kg

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.