SA legend 40.2 silverback wireless

Hinta

5 398,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

SA:n mullistava, langaton aktiivikaiutinpari lattiasijoitukseen. Nämä kaiuttimet ovat halutessasi sinun koko musiikkisettisi.

Erillinen hubi-yksikkö, johon voit liittää kaapeleilla äänilähteesi. Se on tapaamispaikka kaikille laitteille jotka käyttävät kaapelia. Se voi olla sinun televisio, levysoitin, CD -soitin, tietokone, pelikonsoli jne.

Kun liität ne hubiin heistä tulee osa langatonta maailmaa. Hubi siirtää signlaalit langattomasti ja ilman kompressointia (pakkaamista) kaiuttimiin. Hubi voidaan laittaa piiloon. Sen ei tarvitse olla näkyvillä. Halutettasi voit kytkeä kaiuttimesi myös johdoilla esivahvistimeesi.

Tämän päivän musiikkimaailma on jo hyvin pitkälle langatonta, niin striimauksen kuin ääntä siirtävien lähetysstandardien osalta. SA legend HUB yhdistää ainutlaatuisesti niin langalliset kuin langattomatkin ohjelmalähteet, siirtäen äänet laadukkaasti ja langattomasti legend silverback aktiivikaiuttimiin.

Radiotaajuudella toimiva tyylikäs ja ergonominen kauko-ohjain vakiovarusteena.

Legend 40.2 silverback wireless-kaiutinparin äänenlaatu hämmästyttää. Bassotoisto ulottuu jopa 20 hertsiin asti. WISA lähettää audiosignaalin hubista kaiuttimiin High Definition laadulla 24 Bit / 96 kHz.

Helppokäyttöisyys kunniaan – WISA-laitteet yhdistävät itsensä, kun laitat ne päälle. Sinun ei ikinä tarvitse muistaa koodia tai salasanaa.

WISA on standardi. Kaikki laitteet jotka käyttävät WISA:a toimivat yhdessä langattomasti ja saumattomasti. Sinä et tarvitse WIFiä. WISA luo suoran yhteyden (paremmalla laadulla kuin WiFi) etkä tarvitse WiFiä käyttääksesi WISA:n langattomia tuotteita.

Nyt myös RAM TWEAKS – helppo mahdollisuus hienosäätää ääni mieleiseksesi.

Tanskalainen SA (System Audio) on tehnyt kauan laatukaiuttimia. Nyt siis myös langattomia laatukaiuttimia.

Vakiovarusteena langattomat toiminnot

* 24 bit / 192 kHz, High Definition laatu

* Google Chromecast
* Apple Airplay
* Bluetooth
* DLNA UpNP
* Spotify Connect

*TIDAL

Kaapeliliitännät

1 x HDMI (ARC)
3 x optista sisääntuloa
1 x coax S/P-DIF sisääntulo
1 x minijack analoginen
1 x RCA analoginen
1 x USB-B
1 x USB

Kaiuttimien paino: 19,4 kg ja mitat (LxKxS) cm: 19 x 95,5 x 26.5.

Viimeistely satiinimusta ja satiinivalkoinen.

Tehdastakuu 7 vuotta. (vaatii rekisteröinnin valmistajan sivustolla)

 

” Highly commended ”  HI-FI NEWS (Aug 2021)

Sys­tem Au­di­on ele­gant­ti ak­tii­vi­kai­u­tin ei ole vain so­lak­ka vaan täyn­nä tek­niik­kaa, jon­ka avul­la käyt­tä­jä voi pääs­tä op­ti­maa­li­sen ää­nen ää­rel­le ja sää­tää sitä sit­ten omaan ma­kuun­sa. Jos kai­ut­ti­mia käyt­tää li­sä­va­rus­tee­na saa­ta­van lan­gat­to­man Ste­reo Hu­bin kans­sa, saa avuk­seen sekä au­to­maat­ti­sen et­tä ma­nu­aa­li­sen taa­juus­kor­jai­men tois­ton mu­kaut­ta­mi­seen huo­nee­seen. Sys­tem Au­dio tar­jo­aa run­saas­ti vaih­to­eh­to­ja ja va­lin­nan­va­raa dsp-sa­ral­la, ku­ten esi­mer­kik­si la­dat­ta­vat RAM Twe­ak­sit soin­ti­ba­lans­sin kon­fi­gu­roin­tiin. Kai­kis­ta vai­kut­ta­vin on kui­ten­kin tä­män lan­gat­to­man kai­ut­ti­men kieh­to­va ää­ni, jos­sa on lois­ta­va re­so­luu­tio, voi­ma­kas bas­so ja hie­no ote mu­sii­kin ryt­mii­kas­ta.  – EISA-raati –

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

SA legend 40.2 silverback – Tekniset tiedot

 

Vahvistimien kokonaiseteho: 300 wattia (4-tie aktiivi. Neljä vahvistinta kummassakin kaiuttimessa)

Taajuusvaste +/- 1.5 dB:   20-25.000 Hz

Johdollinen analoginen sisääntulo:   Balansoitu XLR

Diskantti:   Legend DXT

Keskiääni:   Legend 15/4

Woofer:   2 x Legend 15/4

Toimintaperiaate: aktiivi 4-tie suljettu

Päivitettävä DSP:   kyllä

Sisäänrakennettu langaton WISA vastaanotin, 2 -kanavainen stereo, 24 Bit / 96 kHz:   kyllä

Laajennettavissa langattomaksi 7.1 kotiteatteriksi:   kyllä

Sisääntulojännite: 100-240 volttia AC

Paripakattu

Kaiuttimien paino:  19.4 kg

Mitat  (LxKxS) cm: 19 x 95.5 x 26.5

Leveys jalkoja käytettäessä 31 cm