Focal Kanta N°2

Hinta

9 498,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Focal Kanta N°2 on kaiutin musiikin kuuntelijoille, jotka etsivät dynaamisesti ja uskottavasti soivia kaiuttimia lattiasijoitukseen.

Isoveljiensä Utopia Evo- ja Sopra-kaiuttimien kanssa Focal on Kanta-kaiuttimessa tehnyt kaiken mahdollisen säröjen pitämiseksi minimissään. Osa tätä on uusi Beryllium-diskanttielementti IAL 3, jonka resonanssitaajuutta on tuotekehittelyn tuloksena saatu laskettua.

Tämän diskantin Focal on ensimmäistä kertaa yhdistänyt Kanta-kaiuttimessa basso- ja keskiäänielementin kanssa. Niissä on uusi kerrosrakenteinen Flax-kartio. Flax on kevyt ja jäykkä materiaali erinomaisella vaimennnuksella. Lopputuloksena ääni, joka on selkeä ja tarkka. Flax ja Beryllium tuottavat yhdessä taspainoisen ja musikaalisen äänen.

Flax-bassoelementissä on tuttu TMD (Tuned Mass Damping) -ripustus ja NIC (Neutral Inductance Circuit) -magneettirakenne.

Kantan kotelo on muotoiltu Focalin tyyliin puhtaasti akustiset ominaisuudet edellä. Materiaalit ovat sopivimmat mahdolliset. Etulevy on mdf:n sijaan tiheää ja resonoimatonta hdp-polymeeria.

Kahdeksan viimeistelyvaihtoehtoa – kysy myymälästä

 

Myymälässä kuunneltavissa

 

 

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekniset tiedot
Toteutus: 3-tie bassorefleksi
Kaiutinelemetit:
2 kpl 6 1/2 tuumaa (16,5 cm) Flax-kartioista bassoa NIC-moottorilla
1 kpl 6 1/2 tuuman (16,5 cm) Flax-kartioinen keskiääni TMD-ripustuksella ja NIC-moottorilla
1 kpl 27 mm Beryllium-diskantti käänteisellä kuvulla
Taajuusvaste (+/- 3dB) 35 Hz – 40 kHz
Matalien taajuuksien alaraja -6dB vaimennuksella: 29 Hz
Herkkyys (2,83V / 1m): 91 dB
Nimellinen impedanssi: 8 Ω
Pienin impedanssi: 3,1 Ω
Suositeltu vahvistinteho: 40 – 300 W
Jakotaajuudet: 260Hz, 2700 Hz
Mitat (k x l x s): 1118 x 321 x 477 mm
Paino: 35 kg