Focal Kanta N°1

Hinta

6 498,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Focal Kanta N°1 on kaiutin musiikin kuuntelijoille, jotka etsivät dynaamisesti ja uskottavasti soivia kaiuttimia kompaktissa koossa.

Isoveljiensä Utopia Evo- ja Sopra-kaiuttimien kanssa Focal on Kanta-kaiuttimessa tehnyt kaiken mahdollisen säröjen pitämiseksi minimissään. Osa tätä on uusi Beryllium-diskanttielementti IAL 3, jonka resonanssitaajuutta on tuotekehittelyn tuloksena saatu laskettua.

Tämän diskantin Focal on ensimmäsitä kertaa yhdistänyt Kanta-kaiuttimessa basso/keskiäänisen kanssa, missä on uusi kerrosrakenteinen Flax-kartio. Flax on kevyt ja jäykkä materiaali erinomaisella vaimennnuksella. Lopputuloksena ääni, joka on selkeä ja tarkka. Flax ja Beryllium tuottavat yhdessä taspainoisen ja musikaalisen äänen.

Flax-bassoelementissä on tuttu TMD (Tuned Mass Damping) -ripustus ja NIC (Neutral Inductance Circuit) -magneettirakenne.

Kantan kotelo on muotoiltu Focalin tyyliin puhtaasti akustisset ominaisuudet edellä. Materiaalit ovat sopivimmat mahdolliset. Etulevy on mdf:n sijaan tiheää ja resonoimatonta hdp-polymeeria.

Kahdeksan erilaista viimeistelyvaihtoehtoa;

-kiiltävä musta / kiiltävä musta – kiiltävä musta / kiiltävä valkoinen – kiiltävä musta / kiiltävä keltainen – kiiltävä musta / kiiltävä sininen – pähkinä / harmaa – pähkinä / luonnonvalkoinen – pähkinä / tumman ruskea – pähkinä / vaalean sininen

 

Ominaisuudet:
– 1 x 6 1/2‘’ (16.5cm) Flax basso TMD ja NIC rakenteella
– 1 1/16’’ (27mm) ‘IAL3’ puhdas Berylliumi inverted dome diskantti
– Taajuusvaste (+/- 3dB) 46Hz – 40kHz
– Herkkyys (2.83V / 1m) 88dB
– Suositeltu vahvistinteho 25 – 150W

-Koko (L x K x S): 234 x 422 x 391mm

-Paino: 13kg

” Highlight, Preis/Leistung: Sehr Gut ”  STEREOPLAY (11/2019)

” Highly recommended. ”  HI-FI CHOICE (June 2019)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.