Audiovector R3 Signature

Hinta

6 450,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Audiovector R3 Signature on siro ja ääneltään suorituskykyinen kaiutin lattiasijoitukseen. Se on myös päivitettävissä myöhemmin R3 Avantgarde- tai R3 Arrete-versioon.

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelon sisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.

R3-malleissa on lisäksi ääntä taakseen heijastava SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, “livemäisen” äänikuvan.

R3 Signaturessa kaiutinelementteinä ovat Evotech-diskantti ja basso/keskiäänitoistoon täysin uudet kaksikerroskartiorakenteiset hiilikuituelementit, jotka ovat hämmästyttävän nopeita ja tarkkoja, kiitos Audiovectorin titaanisten puhekelojen. Kaikki elementit ovat Audiovectorin suunnittelemia.

Kaiuttimen alla on uudelleen muotoiltu ja suunniteltu, erittäin tyylikäs jalka, jakaa pohjassa olevan refleksiaukon kautta kulkevan ilman tehokkaasti kaiuttimen ympärille. Jalustasta on kauniimpi, ja muoto ja rakenne palvelee myös ääntä entistä paremmin.

Takapaneelissa olevat uudet, laadukkaat, käsinkin helposti kiristetävät kultaiset terminaalit valmistetaan nekin Audiovectorilla Tanskassa.

Perusviimeistelyjen (6450€ pr) lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey ja Porsche-väri “Kreide” näkyvät kuvassa, jossa koko kolmen mallin R3-mallisto). Lisävärin hinta on 650€ pr.

Audiovector tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle, jossa kaiutin päivitetään mallia ylöspäin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa, erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (Lambroghini, Porsche) maalaamossa, lakatuissa kaiuttimissa on kuusikerroksinen lakkaus.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Frequency Range -6dB 26-28 kHz
Sensitivity (8 Ohm) 91 dB
Nominal Impedance 8 Ω
Power Handling 275
X-over Frequencies 230/3100
Principle 2.5-way
Bass System Floor bass reflex
Bass/mid drivers 6.5″ Carbon
Treble driver R Evotech
Height / Width / Depth ( cm ) 103,4 x 23 x 36
No Energy Storage NES Yes
Non Parallel Surfaces Yes