Audiovector R3 Arrete

Hinta

11 250,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Audiovector R3 Arrete on siro ja ääneltään suorituskykyinen kaiutin lattiasijoitukseen. Se on R3-mallisarjan huippumalli.

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelon sisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.

Edullisempaan Signature-versioon verrattuna, Arrete-mallissa käytetään Audiovectorin omaa AMT (Air Motion Transformer) -diskanttia, keskiäänielementti on laadukkaampi, täysin uusi Audiovectorin itse suunnittelema kaksoiskartiorakenteinen hiilikuituelementti vaiheplugilla, kuten myös kaiuttimen basso-elementti. Lisäksi jakosuodinkomponentit ovat astetta laadukkaampia.

R3-malleissa on lisäksi ääntä taakseen heijastava SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, “livemäisen” äänikuvan.

R3 Arrete:ssa kaiutinelementteinä ovat AMT-diskantti ja basso/keskiäänitoistoon täysin uudet kaksikerroskartiorakenteiset hiilikuituelementit, jotka ovat hämmästyttävän nopeita ja tarkkoja, kiitos Audiovectorin titaanisten puhekelojen. Kaikki elementit ovat Audiovectorin suunnittelemia.

Lisäksi Arreté-malleissa kaapelointi sekä jakosuodinkomponentit ovat syväjäädytettyjä – tällä tavoin komponenttien väliset sähköiset eroavaisuudet saadaan minimoitua.

Kaiuttimen alla on uudelleen muotoiltu ja suunniteltu, erittäin tyylikäs jalka, jakaa pohjassa olevan refleksiaukon kautta kulkevan ilman tehokkaasti kaiuttimen ympärille. Jalustasta on kauniimpi, ja muoto ja rakenne palvelee myös ääntä entistä paremmin.

Takapaneelissa olevat uudet, laadukkaat, käsinkin helposti kiristetävät kultaiset terminaalit valmistetaan nekin Audiovectorilla Tanskassa.

Refleksikotelon sisällä malliston edullisimpia malleja tehokkaampi Nanopore-vaimennusmateriaali.

Arreté -mallien rakenteeseen kätkeytyy vielä yksi optio: Audiovectorin suunnittelema Freedom Concept-maadoituskaapeli (kaapeli myydään lisävarusteena 690€). Freedom Concept maadottaa elementtien rungot ja jakosuotimien osia yhteen erilliseen maadoituspiirilevyyn. Arreté-mallien takapaneelissa on erillinen maadoitusruuvi ulkopuolista Freedom-maadoituskaapelointia varten. (Liittimeen sopii banaaniliitin)
Tuloksena läsnäolevampi, erottelevampi ja ilmavampi ääni.

Perusviimeistelyjen (11950€ pr) lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey ja Porsche-väri “Kreide” näkyvät kuvassa, jossa koko kolmen mallin R3-mallisto). Lisävärin hinta on 650€ pr.

Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa, erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (Lambroghini, Porsche) maalaamossa, lakatuissa kaiuttimissa on kuusikerroksinen lakkaus.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Freedom Grounding® Concept Yes. Cable not incl.
Frequency Range -6dB 23-53 kHz
Sensitivity (8 Ohm) 90.5 dB
Nominal Impedance 8 Ω
Power Handling 350
X-over Frequencies 320/2900
Principle 2.5-way
Bass System Floor bass reflex
Bass/mid drivers 6.5″ Carbon
Treble driver R AMT Arreté
Height / Width / Depth ( cm ) 103,4 x 23 x 36
NCS Freeze Technology Yes
No Energy Storage NES Yes
Intenal Shock Absorbers Yes
Non Parallel Surfaces Yes