MoFi SourcePoint 10

Hinta

Original price was: 4 999,00€.Current price is: 3 999,00€. (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

MoFi Sourcepoint 10 on yrityksen ensimmäinen lanseeraus kaiutinmarkkinoille. Innovatiivisen kaiuttimen on suunnittellut kaiutinguru Andrew Jones (aiemmin mm. KEF, Infinity, TAD ja Elac).

Sourcepoint 10 rakentuu neodyymimagneeteilla toteutetun Twin-Drive -rakenteen ympärille, jossa luodaan täysin symmetrinen magneettikenttä, mikä johtaa äärimmäisen pieneen intermodulaatiosäröön (IMD). Tämä tekninen innovaatio mahdollistaa Sourcepoint 10:n hämmästyttävän puhtaan ja tarkan soinnin.

Andrew Jones käytti täysin uuden koaksiaalielementin kehitystyöhön 18 kuukautta. Lopputuloksena on uniikki 10-tuumainen koaksiaalikaiutinelementti, joka loistaa niin äänen selkeydessä kuin matalimpienkin bassojen toistossa.

Paperimassakartiossa on 2.5 kertaa enemmän pinta-alaa tyypilliseen 6,5-tuuman bassoelementtiin nähden. Näin ollen se tuottaa ison, dynaamisen äänen jo pienelläkin voimalla, ja pitää tasaisen suuntakuvion 1,25 tuuman kalottidiskantin ympärillä mahdollisimman koherentin äänen aikaansaamiseksi mahdollisimman vähäisellä säröllä ja bassosta tinkimättä.

Herkkä (91dB) kaiutin on helppo saada soimaan hyvin pienitehoisellakin vahvistimella. Sourcepoint 10 toimii hienosti niin putki- kuin transistorivahvistimienkin kanssa.

Tukevassa kotelossa on käytetty paksua MDF-levyä ja siinä on vahvat sisäiset tuet. Etupaneeli on kahden tuuman MDF-levyä ja viimeistelty satiinimustaksi. Kaksi sisäistä tukirankaa yhdistää yläosan, pohjan ja sivut kotelon jäykkyyden varmistamiseksi. Kokonaisuuden viimeistelee korkealuokkaisin oikea puuvaneri, jonka syyt on sovitettu peilaamaan toisiaan jokaisessa kaiutinparissa. Leikattu etupaneeli eliminoi diffraktiot, joten se ei vääristä ääntä kuuntelussa. Sourcepoint 10 on uniikki yhdistelmä modernia ja ajatonta designia.

Viimeistelyt pähkinä ja musta. Hinta/pari

Saatavissa myös kustomoiduilla jalustoilla hintaan 5499€/pari – tarjous 4499€

” But when you consider the clean, superbly well-defined low frequencies, the natural-sounding midrange, the high sensitivity, the easy-to-drive impedance, the ability to play loudly without strain, and the affordable price, the SourcePoint 10 gets a thumbs-up from this reviewer. Good job, Mr.Jones. ”  John Atkinson / STEREOPHILE (Feb 2023)

” Outstanding Product ”  HI-FI NEWS (April 2023)

” The Absolute Sound’s 2023 Golden Ear Awards “

” MoFi SourcePoint-kaiuttimia voi suositella jokaiselle, joka arvostaa musiikin hienovaraisia sävyjä ja detaljeja, muttei kaipaa kuivakkaa studiomonitoritoistoa.”  AV Plus (6/2023)

” The Greatest Bargains in Loudspeakers $3000-$10000 ” The Absolute Sound (Fall 2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot

Taajuusvaste 42Hz-30kHz
Impedanssi 8 ohmia (nominaali) / 6.2 ohmia (minimi)
Herkkyys 91dB/2.83V/1m
Jakotaajuus 1.6kHz
Pienin suositeltu teho 30W

Mitat

368 x 572 x 422 (mm) pölysuojan kanssa
368 x 572 x 406 (mm) ilman pölysuojaa
Paino 21 kg / kpl

Ominaisuudet

• 10-tuuman Concentric-elementti
• 1,25-tuuman kalottidiskantti
• 2-tie refleksirakenne
• Satin Walnut tai Satin Black Ash viimeistely
• Magneettiset pölysuojat