MoFi SourcePoint 8

Hinta

2 899,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

SourcePoint 8 on tunnetun kaiutinsuunnittelija Andrew Jonesin uusin luomus. Hän loi kaiuttimen huolellisesti siten, että se sisältää saman akustisen DNA:n kuin isoveljensä SourcePoint 10. Uusi SourcePoint 8 pakkaa isoveljensä äänenlaadun kompaktimpaan kokoluokkaan.

Andrew Jones ja MoFi Electronics -tiimi pienensivät SourcePoint 10 -kaiutinta, jotta se sopisi myös pienempiin tiloihin samalla tarjoten edelleen saman SourcePoint-soundin, jonka tunnemme. Älä anna koon hämätä sinua, sillä SourcePoint 8:ssa on edelleen kaikki se voima ja iskevyys, nautinnollisiin musiikkielämyksiin. Jos etsit korkealaatuista kaiutinta, joka ei vie kaikkea olohuoneesi tilaa, tämä pienempi kaveri saattaa olla juuri sinulle sopiva valinta.

Sourcepoint 8 rakentuu neodyymimagneeteilla toteutetun Twin-Drive -rakenteen ympärille, jossa luodaan täysin symmetrinen magneettikenttä, mikä johtaa äärimmäisen pieneen intermodulaatiosäröön (IMD). Tämä tekninen innovaatio mahdollistaa Sourcepoint 8:n hämmästyttävän puhtaan ja tarkan soinnin.

Kaiuttimessa on uniikki 8-tuumainen koaksiaalikaiutinelementti, joka loistaa niin äänen selkeydessä kuin matalimpienkin bassojen toistossa.

Yhdessä erityisvalmistetulla 8 tuuman koaksiaalielementillä ja 1,25 tuuman kalottidiskantilla SourcePoint 8 tarjoaa source-point järjestelmän, joka tarjoaa moitteettoman kontrollin, äänenvärin tasapainon ja tarkan äänikuvan. Bassokartio toimii aallonjohtimena diskantille, mikä maksimoi diskantin suorituskyvyn.

Helppokuormainen 8ohm (minimi 6,2ohm) ja kokoisekseen kohtuu herkkä 87dB/W kaiutin on helppo saada soimaan hyvin pienitehoisellakin vahvistimella. Sourcepoint 8 toimii hienosti niin putki- kuin transistorivahvistimienkin kanssa. Vahvistinsuositus alkaen 30W/kanava.

Tukevassa kotelossa on käytetty paksua MDF-levyä ja siinä on vahvat sisäiset tuet. Etupaneeli on kahden tuuman MDF-levyä ja viimeistelty satiinimustaksi. Kaksi sisäistä tukirankaa yhdistää yläosan, pohjan ja sivut kotelon jäykkyyden varmistamiseksi. Kokonaisuuden viimeistelee korkealuokkaisin oikea puuvaneri, jonka syyt on sovitettu peilaamaan toisiaan jokaisessa kaiutinparissa. Leikattu etupaneeli eliminoi diffraktiot, joten se ei vääristä ääntä kuuntelussa. Sourcepoint 8 on uniikki yhdistelmä modernia ja ajatonta designia.

Viimeistelyt pähkinä, satiinivalkoinen ja musta. Hinta/pari

Saatavissa myös kustomoiduilla jalustoilla hintaan 3399€/pari – tarjous 2899€

Jalustat erikseen ostettuna 499€/pari

Vaikka MoFi Electronics on suhteellisen tuore nimi kaiutinmarkkinoilla, sen SourcePoint 8:n erinomainen suorituskyky kertoo siitä, että taustalla on myös runsaasti kokemusta. Tämän jalustamallin retrohenkinen ulkoasu ei muuta sitä tosiasiaa, että kyseessä on täysin nykyaikainen kaiutin, jossa hyödynnetään tunnetun kaiutinsuunnittelija Andrew Jonesin viimeisintä koaksiaalielementtiteknologiaa. Se on SourcePoint 8:n kohdalla mallinnettu tuottamaan sujuvasti integroitua suorituskykyä koko kaistalla. Yhdistettynä tehokkaaseen vahvistimeen SourcePoint 8 tarjoaa varmaa, mukaansatempaavaa toistoa, joka sopii sekä pieniin että keskikokoisiin huoneisiin, ja sen 200 millimetrin (kahdeksan tuuman) bassokeskiäänielementin voimakas basso tukee kirkasta diskanttia. Kyseessä on teknisesti innovatiivinen ja kaiken lisäksi tyylikäs kaiutin.

” BRA LJUD! ”  HIFI & MUSIK (10/2023)

” MoFi SourcePoint-kaiuttimia voi suositella jokaiselle, joka arvostaa musiikin hienovaraisia sävyjä ja detaljeja, muttei kaipaa kuivakkaa studiomonitoritoistoa.”  AV Plus (6/2023)

” The SourcePoint 8’s demonstrate how satisfying a small, relatively affordable loudspeaker can be. ”  STEREOPHILE (Sep 2023)

” Outstanding Product ”  HI-FI NEWS (Aug 2023)

” Preis / Leistung: Sehr Gut ”  AUDIO STEREOPLAY (1/2024)

Lisätiedot

Väri

valkoinen, pähkinä, musta

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.