Focal Sopra N°1

Hinta

8 998,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Focal Sopra on lunastanut paikkansa yhtenä kaikkien aikojen arvostetuimmista ja suosituimmista High-End-kaiutinmallistoista. Se on vaikuttava yhdistelmä Focalin muotoilullista näkemystä, kompaktia kokoa, sekä erinomaista dynamiikkaa ja harmonista rikkautta.

Sulavalinjainen ja silti suorituskykyinen Sopra N°1 on teknologisen innovaation tiivistymä. Sen basso-keskiäänisessä on “NIC”-magneettipiiri ja “TMD”-ripustus, sekä diskantille Infinite Horn Loading -kotelointi (IHL). Sopra N°1 alleviivaakin näyttävästi ja kuultavasti Focalin jatkuvaa panostusta tuotekehitykseen. Erittäin alhainen särö antaa Sopralle uskomattoman elävyyden ja herkkyyden. Äänikuva on täysin irti kaiuttimista, ja tilantuntu on käsinkosketeltavan aito. Täyteläinen, sävykäs ja selkeä basso luo illuusion selvästi isommasta kaiuttimesta. Nämä ominaisuudet antavat kuulijalle puhtaan ikkunan äänitteen yksityiskohtiin.

Viimeistelyt light oak, darh oak, carrara white ja black lacquer

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot

Tyyppi: 2-tie jalustakaiutin bassorefleksikotelolla

Elementit:
6 1/2″ (16,5 cm) “W”-basso-keskiäänielementti TMD®-ripustuksella, NIC-magneettipiiri
1″ (27mm) IHL Beryllium -diskantti käänteisellä kuvulla

Taajuusvaste (+/- 3dB) 45Hz – 40kHz
Matalien taajuuksien alaraja – 6dB 41Hz
Herkkyys (2,83V / 1m) 89dB
Nimellinen impedanssi 8 Ω
Alin impedanssi 3,9 Ω
Jakotaajuudet 250Hz / 2 200Hz
Suositeltu vahvistinteho 25 – 150W
Mitat (KxLxS) 42,5 x 27,9 x 39,6 cm
Nettopaino: 18,5 kg