Unison Research Unico Due

Hinta

3 099,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2 viikkoa tai enemmän

Unico Due on yksi Unison Researchin uusimmista vahvistimista. Hybridirakenteisessa vahvistimessa on putket etuasteessa ja transistoritoteutus päätepuolella. Jatkuva teho 2x100W 8ohm – 2x180W 4ohm – 2x290W 2ohm ja huima 80000 mikrofaradin suotokapasitanssi.

Unico Due on tehokas, ääneltään helposti lähestyttävä vahvistin, jossa on laaja valikoima ominaisuuksia ja upean musikaalinen äänenlaatu.

Unico Due:ssa näkyy ja kuuluu Unison Researchin vuosikymmenten kokemus vahvistimien suunnittelusta ja -tuotannosta. Unico Due säilyttää kaikki ne parhaat ominaisuudet, jotka tekivät edeltäjistään niin suosittuja, mutta se tuo mukanaan myös uusia ja parannettuja ominaisuuksia. Unico Due:n elektroniikkapiirit on suunniteltu täysin uudelleen. Ensinnäkin virtalähdepiirejä on parannettu suodatinkapasitanssin koon huomattavan kasvun ja uuden korkealaatuisen suojatun ja koteloidun virtamuuntajan ansiosta. Pääteasteen uudessa virranjakojärjestelmässä yhdistyvät tilankäytön optimointi ja ylivoimaiset piiriratkaisut.

Vahvistin soi ihastuttavan johdonmukaisesti ja kauniisti kaikkien sisääntulojensa kautta. Sisäänrakennettu Phono-moduuli on valmiiksi kofiguroitu MM-rasioille sopivaksi, mutta siitä löytyy asetukset myös MC-äänirasioille. Unico Due erottuu modernina järjestelmäkeskuksena myös sisäänrakennetun USB-DAC:n ansiosta. USB-tulossa on jitterinpoistopiirillä varustettu ESS Sabre DAC ES9018K2M DAC-siru, joka tukee jopa 32-bittisiä/384 kHz:n PCM- ja DSD256-äänitiedostoja. Lisäksi Unico Duesta löytyy kotiteatterivahvistimen pääkanavien läpisyöttö, subwoofer-lähtö, DAC-lähtö, TAPE-tallenninliitäntä ja kanavatasapainon säätö.

Kauko-ohjain. Musta ja hopea

 

 

Lisätiedot

Väri

musta, hopea

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähtöteho: > 2 x 100W RMS 8 Ohmia, 2x 180W RMS 4 Ohmia, 2x 290W RMS 2 Ohmia
Päätekonfiguraatio: Dynaaminen A-luokan komplementaarinen tupla-BJT
Sisääntulovaihe: Triodi A-luokka
Putket: 2 x ECC83 (12AX7)
Suotokapasitanssi: 80,000uF
Sisääntulot: 3 RCA-stereo, 1 phono, 1 USB-DAC
Lähdöt: 1 RCA-stereo tallentimelle, 1 säädettävä RCA-stereo subwooferille tai ulkoiselle päätevahvistimelle), 1 RCA-stereo suorasyöttö USB-DAC-tulosta
Lähtöliittimet: 4 + 4 (yhteensopiva tuplajohdotukselle)
Kaukosäädin
Virrankulutus: tyhjäkäynnillä 61W, maksimi 370W
Mitat (L x K x S): 435 x 130 x 430 mm
Paino: 15,5 kg