Genelec 1234A SAM

Hinta

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Genelec studiomonitoreiden toiseksi isoin ja suorituskykyisin aktiivikaiutin. Genelec 1234A SAM™ -tarkkailukaiutin on kolmitierakenteinen ja parhaimmillaan upotettuna seinätasoon. AutoCal™- ja GLM™-ohjausverkkoteknologioiden ansiosta se soveltuu myös akustisesti haastaviin ympäristöihin.

Genelec 1234A SAM™ -tarkkailukaiutin ja sen yksilöllisesti kalibroitava RAM XL -vahvistinmoduuli on kehitetty täyttämään suurten äänitys- ja miksausympäristöjen äärimmäiset suorituskykyvaatimukset. 1234A:ssa on suurikokoinen Directivity Control Waveguide (DCW ™) -suuntain, joka tarjoaa erinomaisen tarkkuuden kuunteluakselilla ja sivukentässä myös akustisesti vaikeissa ympäristöissä. Kaiutin upotetaan tyypillisesti rakenteeseen. AutoCal™- ja Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjausverkkoteknologiat mahdollistavat verkon jokaisen tarkkailukaiuttimen automaattisen kalibroinnin akustiseen ympäristöön sopivaksi.1234A soveltuu erityisesti suuriin äänitysstudioihin, elokuvien ja videoiden jälkikäsittelyyn sekä masterointiin. Ja vaativan kotikuuntelijan kuunteluhuoneeseen.

Koekuuntelumahdollisuus Audiotupa/Parkano http://audiotupa.fi/

Projektituote, hinta pyydettäessä.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Technical specifications

SPL
125 dB
Frequency response
29 Hz – 21 kHz (-6 dB)
Accuracy of frequency response
± 2 dB (34 Hz – 20 kHz)
Driver dimension
2 x 12″ bassoelementti, 5″ keskiäänielementti, 1″ metallikalottidiskanttielementti ja DCW™
Amplifier power
Bassovahvistin 2 x 750 W, keskiäänivahvistin 400 W ja diskanttivahvistin 250 W
Mittasuhteet
K 700 x L 890 x S 383 mm, RAM-XL: 3 U / 19″
Paino
Kotelo: 73 kg, RAM-XL: 11,2 kg
Connections
1 analoginen XLR-tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -lähtöliitäntä, 2 RJ45-ohjausverkkoliitäntää