Marantz CD50n

Hinta

Original price was: 1 799,00€.Current price is: 1 699,00€. (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

CD50n on Marantzin uutuus. Cd-soitin ja verkkosoitin seuranaan DAC-ominaisuudet. Marantz Musical Digital Filtering ja HDAM-tekniikat takaavat musikaalisen äänen Marantzin perinteiden mukaisesti.

Sisäänrakennettu HEOS-verkkosoitin. Useimmat soittopalvelut, kuten TIDAL- ja Spotify. AirPlay2 ja bluetooth-vastaanotto. HEOS-monihuonelaajennettavuus. LAN- ja WiFi-liitännät. Ohjaus HEOS-sovelluksella.

Sisäänrakennettu DAC – sisääntulot HDMI ARC, USB, optinen ja koaksiaalinen. Optinen ja koaksiaalinen digitaalinen ulostulo. Analogiset RCA-lähdöt sekä kiinteällä tasolla että säädettävänä variable-ulostulon kautta. Voidaan siis ohjata suoraan vaikka aktiivikaiuttimia tai päätevahvistinta normaali vahvistimen lisäksi.

Cd-soittimessa laadukas mekanismi ja erinoaminen erottelykyky äänitteistäsi. Tyyli ja työnlaatu Marantz-vaatimusten tasoisesti toteutettuna.

Paino 10,3kg. Kauko-ohjain. Musta ja silver gold-viimeistely

 

Lisätiedot

Väri

musta, silver gold

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.