Denon DCD-1700NE cd/sacd-soitin

Hinta

1 499,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Uusi Denon cd/sacd-soitin. Made in Japan.

Tyylikäs ja vankkarakenteinen Japanissa valmistettu Denon DCD-1700NE cd- ja sacd-soitin keskittyy musiikin ytimeen: ultratarkka levynluenta ja kehittynyt DAC takaa puhtaimman signaalin syötettäväksi vahvistimelle. Soittimen signaalitiet ovat mahdollisimman lyhyet ja piirilevyjen komponenttiasettelu mahdollisimman tarkasti suunniteltu. Advanced AL32 Processing Plus -teknologian ja erittäin tarkan D/A-muuntimen ansiosta kuulet suosikkilevysi erinomaisella tarkkuudella ja dynamiikalla. Denonin alkuperäisen S.V.H -levymekanismin ansiosta voit toistaa CD- ja SACD-levyjä sekä omia kokoelmiasi DVD-R/RW-levyiltä puhtaasti ja luotettavasti.

Levyt ladataan ja luetaan Denonin omalla korkealuokkaisella S.V.H.-mekanismilla (Suppress Vibration Hybrid). Uudet, lyhyemmät signaalireitit ja tarkasti suunnitellut piirit varmistavat häiriöttömän signaalin. S.V.H.-mekanismin hybridirakenne takaa mahdollisimman hiljaisen ja vakaan luennan, mikä minimoi virheenkorjauksen tarpeen. Mekanismin matala painopiste vaimentaa värinöitä sekä rakenteen sisä- että ulkopuolella. Poistamalla ylimääräinen värinä, servolta vaadittavat toiminnot minimoidaan.

Soittimen DAC Master Clock -suunnittelun ansiosta soittimen D/A-muunnin toimii digitaalisten piirien kellosignaalin tuottajana, jotta piirit toimivat täydellisesti synkronoituna. D/A-muuntimen yhteyteen sijoitettu kellosignaali vähentää jitteriä ja varmistaa parhaan mahdollisen tarkkuuden D/A-muunnoksessa. Kellosignaalin virtapiiriä on myös merkittävästi parannettu jotta korkealaatuisen kellosignaalin täysi potentiaali saadaan hyödynnettyä. DCD-1700NE -soittimessa on kaksi erillistä kellosignaalia, yksi kummallekin näytteenottotaajuuden perusluvulle (44.1 kHz ja 48 kHz).

Cd- ja sacd-levyjen lisäksi DCD-1700NE kykenee toistamaan DSD (2.8 Mhz / 5.6 MHz) -tiedostoja sekä korkearesoluutioisia äänitiedostoja (192 kHz / 24 bit), jotka on tallennettu DVD-R/RW tai DVD+R/RW -levyille. Lisäksi CD-R/RW -levyille tallennettuja musiikkitiedostoja on mahdollista toistaa 48 kHz näytteenottotaajuudelle asti.

Vuonna 1910 perustetulla Denonilla on pitkä perintö audioteknologian innovaatioista. Keskittynyt investointi tuotekehitykseen takaa, että nautit uusimmasta teknologiasta ja korkeasta laadusta jokaisella kuuntelukerralla.

Ominaisuudet

Advanced AL32 Processing -ylinäytteistys ja huipputarkka 192kHz/32bit D/A-muunnin
DAC Master Clock -piirisuunnittelu ehkäisee tehokkaasti jitteriä
Direct Mechanical Ground -rakenne minimoi haitallisten värähtelyjen johtumisen herkkiin äänipiireihin
Tarkka suunnittelu, lyhyet signaalitiet ja valikoidut laatukomponentit
Luotettava Denonin S.V.H. -CD-mekanismi lukee kaikki levytyypit tarkasti
Saatavilla hopeisena ja mustana – erityisen täydellinen kumppani PMA-1700NE -stereovahvistimelle
Ergonominen kaukosäädin
Näytön himmennys ja sammutus
Upea alumiininen etupaneeli ja erittäin tukeva runkorakenne

” Outstanding Product ”  HI-FI NEWS (May 2023)

Lisätiedot

Väri

musta, premium silver

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot:

DAC: TI Advanced Current Segment PCM1795 (192kHz/32bit)

Taajuusvaste:
SACD: 2Hz-50kHz
CD: 2 Hz-20kHz

Harmoninen särö (THD):
SACD – 0.0010%
CD – 0.0016%

Signaali-kohinasuhde:
SACD – 119dB
CD – 117dB

Dynaaminen ala:
SACD – 112dB
CD – 101dB

Stereo-RCA-lähtö: ulostulojännite 2.0Vrms (10kohm)
Optinen ja koaksiaalinen digitaalilähtö

Tuetut levyformaatit:
SACD/CD/CD-R/CD-RW
DVD-R/+R/-RW/+RW

Tuetut tiedostomuodot:
CD-levyillä:
WAV, FLAC, ALAC, AIFF, MP3, WMA, AAC (maks. 48kHz/24bit)
DVD-levyillä:
WAV, FLAC, ALAC, AIFF, MP3, WMA, AAC (maks. 192kHz/24bit)
DSD maks. 5.6MHz

Virrankulutus: 24W
Virrankulutus valmiustilassa: 0,1W

Mitat (LxKxS): 434 x 135 x 384mm
Paino: 9kg

Takuu 24kk