Melco D100

Hinta

1 149,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

D100 cd-asema sisältää uuden sukupolven japanilaisen lukukoneiston, jonka avulla CD-levyt voidaan tuoda Melcon musiikkikirjastoon täydellisellä tarkkuudella. Aseman laatu mahdollistaa joskus jopa yllättävän huonokuntoisten levyjen pelastamisen digitaalimuotoon.

Melcon omaa suunnittelua ja valmistusta oleva piirikortti on optimoitu audiofiilitasoiseksi. Kotelo on suunniteltu samalla tavalla kuin viimeisimmät Melco-musiikkikirjastot. 2 mm paksuinen teräsalusta tekee kotelosta erittäin jäykän. Kauniisti viimeistelty alumiinikotelo on leveydeltään vain puolet täysikokoisista hifilaitteista sopien hienosti sekä kompaktin N100-kirjaston että monien muiden laitteiden tai lisävarusteiden kaveriksi. Erillisessä piirilevyssä on huippulaatuiset kondensaattorit virransyötölle ja laadukas kellogeneraattori tarkempaan signaalinsiirtoon.

D100 voidaan sammuttaa kätevästi erillisellä virtakytkimellä.

USB type B -liitäntä on tarkoitettu Melcon omille N1/N10/N100 musiikkikirjastoille tai PC:lle levydatan lukemista varten.

USB type A -liitäntää voi hyödyntää kirjaston ja CD-aseman liittämiseksi USB-DACiin, jos musiikkikirjaston liitännät yllättäen kävisivät vähiin.

Virtaliitäntä:
12V 3A, 5,7 mm plugi

Tuetut levyt;

Melcon kirjastoon liitettynä: CD (ainoastaan CD-DA audion luenta)
PC-tietokoneeseen liitettynä lisäksi: DVD / BD (vain data)

Koko: (LxKxS) 215 x 61 x 269 mm

Paino: 3,5 kg

Musta ja hopea

Lisätiedot

Väri

musta, hopea

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.