Tuotteet

Amphion

kaikki merkit

Amphionin kaiuttimet tunnetaan niiden kyvystä välittää musiikin jokainen sävy ja vivahteikkuus, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin audiofiilien kuin tavallisten musiikin ystävien keskuudessa. Meiltä löydät kattavan Amphion-kaiuttimien valikoiman. Tutustu myös käytetty hifi -osastoomme, sillä sieltä voit löytää myös Amphionin kaiuttimia.

Amphion on suomalainen yritys, joka on erikoistunut kaiutinten valmistukseen. Yritys perustettiin vuonna 1998, ja siitä lähtien se on keskittynyt luomaan laadukkaita kaiuttimia, jotka toistavat äänen puhtaasti ja täsmällisesti.

Amphion-kaiuttimet eivät ainoastaan täytä korkeita vaatimuksia

Amphionin kaiuttimet eivät ainoastaan täytä korkeita äänentoistovaatimuksia, vaan ne on myös suunniteltu sopimaan esteettisesti monenlaisiin sisustuksiin. Niiden moderni, mutta aikaa kestävä muotoilu tekee niistä sopivan lisän niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Lisäksi yritys tarjoaa kattavan valikoiman eri malleja, jotka täyttävät erilaiset kuuntelutarpeet, aina kompaktista työpöytäkaiuttimesta suuriin lattiamalleihin.

Näytetään kaikki 13 tulosta