Denon CEOL N12 & Acoustic Energy AE100v2

Hinta

Original price was: 1 068,00€.Current price is: 999,00€. (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Suosittu Denon CEOL N12 stereoyhdistelmä ja testimenestys Acoustic Energy AE100v2-kaiuttimet nyt pakettihintaan edullisemmin!

 

Denon CEOL N12 on tyylikäs ja pienikokoinen stereolaite, jonka kautta voit nauttia hyvästä äänenlaadusta minimalistisella tyylillä. Denon CEOL-N12 verkkoviritinvahvistimessa on 2 x 65W vahvistin, CD-soitin, HEOS-suoratoisto verkosta ja Bluetooth in/out & Airplay 2 ja TuneIn-internet- ja FM-radio, joten se on täydellinen kompakti stereokokonaisuus musiikinnälkääsi.

HDMI ARC takaa helpon käytön ja laadukkaan äänen televisiosi kanssa.

Kuuntele lempi-CD:itäsi, striimaa soittolistojasi Spotifyn tai äänenlaadultaan etevämmän, Tidalin kautta. Voit myös nauttia monihuoneäänestä sisäänrakennetun HEOS-teknologian avulla hyödyntäen Bluetoothia tai kotisi verkkoa. Toista musiikkia internetradiosta tai AirPlay2:n kautta.

CEOL N12:n käyttöönotto käy nopeasti ja intuitiivisesti. Kotisi täyttyy upealla musiikilla vain minuutteja paketin avaamisen jälkeen. Seuraa vain yksinkertaisia ohjeita ja yhdistä CEOL haluamaasi suoratoistopalveluun. Tai laita CD sisään.Tai nauti radio-ohjelimista – netistä tai ULA-kanavilta.

Kotisi jokaisessa huoneessa voi soida oma HEOS-ääni. Voit myös yhdistää useamman HEOS-valmiin laitteen ja soittaa samaa musiikkia ympäri kotiasi langattoman verkon avulla. HEOS:n kanssa monta huonetta tarkoittaa montaa mahdollisuutta. Koko järjestelmän hallinta onnistuu helposti HEOS sovelluksen avulla.

CEOL N12:n kompakti design sopii kotiisi tyylikkäästi. Saatavana mustalla ja valkoisella viimeistelyllä. Laitteen hienostuneen muotoilun ansiosta se sulautuu kotiisi saumattomasti ja esteettisesti.

Värit valkoinen ja musta. Kauko-ohjain. Ohjaus myös HEOS-sovelluksella.

Mitat (Denon CEOL) 28,0 x 10,8 x 30,5cm (LxKxS), paino 3,4kg.

– – – – – – –

Pienikokoinen, hämmästyttävän hienoääninen kaiutin hinta- ja kokoluokassaan. AV Plus-lehden testivoittajan uusittu painos.

AE100v2 on suunniteltu tuottamaan paljon äänenpainetta pienestä kotelosta. Bassoelementin tehokas magneetti ja pitkä liikepoikkeama tuottavat tiukan ja ulottuvan bassotoiston. 25mm soft dome diskantissa käytetään Acoustic Energyn itse kehittämää Wide Dispersion Technology – WDT-teknologiaa.

Tukeva kotelo AE:n tapaan 15mm HDF-levyä. Mustat, magneettikiinnitteiset etukankaat.

Mitat: 290 x 165 x 250mm (KxLxS)

Satiinimusta,valkoinen tai pähkinä

Lisätiedot

Laitteen väri

musta, valkoinen

Kaiuttimien väri

musta, valkoinen, pähkinä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.