Melco N1-S38

Hinta

13 999,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Melcon N1-S38 on japanilaisen musiikkikirjastoasiantuntijan uusi referenssimalli, joka tarjoaa Melcon kaikkien aikojen parhaan suorituskyvyn. Täysin alusta asti uudelleen kehitetty malli on luonnollisesti valmistettu Japanissa.

Laitteen runko, komponentit, virtalähteen toteutus ja piirisuunnittelu ovat omaa luokkaansa. Melcon legendaarinen luotettavuus kiteytyy tässä mallissa äärimmilleen, joten kyseessä onkin useimmille käyttäjille lopullinen digitaalisen musiikin säilömiseen ja referenssitasoiseen toistamiseen toivottava ratkaisu.

– Valikoitu, audiokäyttöön optimoitu 3,84 TB SSD-asema
– Loistavalla tuntumalla varustetut etupaneelin painikkeet
– Kirkas, helppolukuinen ja häiriövapaa OLED-näyttö
– 4 kpl USB 3.0 -porttia helppoa varmuuskopiointia, laajennusta ja DAC-liitäntää varten
– Dedikoitu USB 2.0 -portti USB-DAC-liitäntää varten
– Helppo musiikin tuonti flash-, CD- tai kiintolevyasemilta
– IEC-verkkoliitäntä, jossa on laadukas maadoitus lähdekomponentin määrittelemiseksi maadoituspisteeksi
– Ulkoinen 10 MHz:n kelloliitäntä (BNC-liittimellä)

 

Digitaalinen äänilähde, joka kuulostaa taivaallisen analogiselta (vain DA-muuntimesi on rajana)

N1-S38 on entisestään kehitetty versio Melcon mainetta niittäneestä musiikkikirjastosta. Laite on rakennettu Japanissa parhaita osia ja osaamista hyödyntäen. Melcon tavoite on yksinkertaisesti tuottaa kauneinta ja luonnollisinta äänenlaatua digitaalisesti tallennetusta musiikista, mutta tehdä se helposti ja luotettavasti ilman tietoteknistä virittelytarvetta.

N1-S38 toimii siis digitaalisen musiikkikirjastosi sydämenä. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Lähes 4 teratavun muisti riittää tuhansille CD-levyille ja HD-albumeille, mutta moni käyttää Melcoa myös huipputason striimerinä esimerkiksi Qobuz-musiikkipalvelun kanssa. Melco on siis kytkentätavasta riippuen striimeri, musiikkikirjasto tai molemmat:

1) USB-DA-muuntimen kanssa Melco toimii täysipainoisena striimerinä
Tällöin Melco toimii kuten mikä tahansa verkkomusiikkisoitin. Sitä ohjataan joko omalla iPad-sovelluksella tai esimerkiksi Androidille saatavalla Bubble upnp -sovelluksella. Striimauspalveluksi suosittelemme erityisesti laadukaampaa ääntä tarjoavaa Qobuzia, mutta parasta äänenlaatua saat tuomalla Melcoon omat CD-levysi, ja tietysti ostamalla studiolaatuisia tallenteita netin musiikkikaupoista. Qobuz- ja Highresaudio -musiikkikaupoista ostetut albumit latautuvat Melcoon automaattisesti. Melco jakaa musiikin myös kotiverkon muille soittimille tai monihuonejärjestelmille.

2) Melco parantaa erillisen striimerisi äänenlaatua (ja toimii samalla myös musiikkikirjastona)
Kahden Ethernet-liitännän ansiosta myös erillinen digitaalinen musiikkistriimeri (kuten Linn, Naim ja vastaavat) voidaan liittää Melcon kautta kodin verkkoympäristöön parhaalla mahdollisella äänenlaadulla. Melco eristää striimeriltä verkon dataliikenteen ja maadoituksen aiheuttamat häiriöt, jolloin striimeri saa puhtaamman väylän musiikkikirjastoon ja netin musiikkipalveluihin.

Melco Music HD -applikaatio (iPad) punoo koko CD-kokoelmasi, HD-studiotallenteet sekä Qobuz ja Tidal -musiikkipalvelut mukavasti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Viiden USB-liitännän ansiosta voit liittää lisävarusteena saatavan ulkoisen CD-aseman CD-levyjen automaattista taltiointia varten, suorittaa musiikin varmuuskopioinnin ulkoiselle muistille, kasvattaa sisäisen muistin kapasiteettia entisestään ja liittää Melcon jitteristä vapaan ulostulosignaalin mieleiseesi DA-muuntimeen. Kokemuksesta onkin helppo todeta, että Melcoa äänilähteenä käyttäen mikä tahansa USB-DA-muunnin tai musiikkistriimeri kuulostaa paremmalta.

Viimeistely musta ja hopea

” The N1-S38 is a product of exceptional sophistication, matched by outstanding sound quality.”  HI-FI + (Aug 2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot:

Kapasiteetti: 3,8 teratavua (audio-optimoitu SSD), laajennettavissa ulkoisella lisämuistilla
Puhtaasti audiokäyttöön optimoitu rauta ja ohjelmisto
USB-portit: 4x USB 3.0, 1x USB2.0 (Amphenol)
Ethernet-liitännät: 2x RJ45, 1x SFP
Mitat (LxKxS): 440 x 82 x 353 mm
Paino: 14 kg