Denon PMA-900HNE

Hinta

Original price was: 999,00€.Current price is: 849,00€. (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Denon PMA-900HNE uutuus on laadukasääninen ja hienosti viimeistelty stereovahvistin. HEOS-verkkosoitin sisäänrakennettuna. Järeä rakenne pitää sisällään myös laadukkaan DA-muuntimen. Advanced High Current Single Push-Pull päätevahvistin mainiolla virranantokyvyllä. Yhden MOSFET-parin päätevahvistinrakenne. Tinkimätön virtalähdetoteutus ja resonoimaton runkorakenne. Analogisten sisäänmenojen lisäksi digitaaliset tuloliitännät – koaksiaalinen & 3 x optinen. AirPlay2 ja Bluetooth-vastaanotto. Tuki Roon-ohjaukselle. MM/MC-levysoitinesivahvistin. Mitat (l x s x k) 434 x 376 x 131mm, paino 10,3kg. Kauko-ohjain. Viimeistely premium silver tai musta.

 

 • Suoratoistovahvistin analogisilla ja digitaalisilla liitännöillä
 • Edistyksellinen suurvirtavahvistin 2 x 85W antoteholla
 • Sisäänrakennettu musiikin suoratoisto Wi-Fi-, Bluetooth- ja AirPlay 2 -ominaisuuden kautta
 • Yli 110 vuotta ensimmäisiä keksintöjä äänitekniikan alalla
 • MM ja MC phono-korjain
 • Optiset ja koaksiaaliset digitaalitulot
 • Laadukkaat audiokomponentit
 • Hi-Res Audio -sertifioitu
 • TV:n automaattinen valmiustila (digitaalinen tulo)

” Rekommenderas!  Mitatut tehot 2x89W 8ohm – 136W 4ohm – 2x173W 2ohm ”  HIFI & MUSIK (7-8/2022)

EISA-voittaja luokassa Best Value Stereo System 2022-2023

Palkintoraati toteaa;

Denonin PMA-900HNE on täydellinen valinta musiikin ystävälle, joka haluaa edullisen järjestelmän laajalla toiminnallisuudella ja tehokkaalla toistolla. Valmistajan hyväksi havaittu Advanced High Current -tekniikka on valmiina ajamaan erilaisia kaiuttimia, ja ensimmäistä kertaa Denon-integroitujen historiassa langaton HEOS-suoratoisto ja -sovellusohjaus täydentävät liitäntärepertuaaria, johon sisältyvät myös bluetooth ja kuulokelähtö. PMA-900HNE:n käyttö levysoittimen tai television kanssa on myös mahdollista, ja jälkimmäistä helpottaa vielä vahvistimen kyky oppia television kaukosäätimen komennot. Kun sieppaat mukaan vielä Denonin yhtä edullisen DCD-900NE-cd-soittimen, kasassa on loistava, kaikki alustat kattava kahden laitteen ratkaisu.

” Highlight, Preis/Leistung: Uberragend ”  STEREOPLAY (9/2022)

Lisätiedot

Väri

musta, premium silver

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.