Copland CSA150

Hinta

5 200,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

CSA150 on Coplandin uuden CSA-sarjan huippumalli. Dynaamisissa olosuhteissa tämä vahvistin tuottaa tehoa useita kertoja nimellistehoaan enemmän – tarpeeksi ohjaamaan melkein mitä tahansa kaiutinta.

CSA150:ssä on neljä digitaalista tuloa, viisi analogista tuloa ja putkitoteutus esivahvistimessa ja 150 watin kanavakohtainen päätevahvistin. Se lainaa peruspiirinsä pikkuveli CSA100:sta. Tehon lisäämiseksi ja suorituskyvyn maksimoimiseksi Copland on päivittänyt virtalähteen suuremmalla toroidimuuntajalla ja lisännyt erillisen täysin reguloidun virtalähteen tehovahvistimen ajuriasteille. Lisäksi jäähdytysrimojen pinta-alaa on lisätty ja rungon kokoa muutettu lisäkomponettien mahtumiseksi mukaan.

Kauko-ohjain. Hopea ja musta.

 

CSA150:n sisällä:

• Copland -kaksoistriodivahvistusasteen käyttäminen MOS-FET -puskuroinnilla, jotta varmistetaan tiivis synergia putken ja vahvistimen puolijohde -osien välillä.

• Suojaus verkkovirtavaihteluita, ylikuormitusta ja häiriöitä vastaan käyttämällä laajakaistaista tehonsyötön säätöä, ei pelkästään vain vahvistimen linjatason asteissa, vaan myös tehovahvistimen ohjainasteiden aktiivisessa säädössä.

• D/A -muunnin useilla S/PDIF -tuloilla, sekä PCM- ja DSD -ominaisuuksilla. Vahvistin käyttää Sabren ES9018 Reference 32 -bittistä DAC:ia quad-mono -kokoonpanossa eli 8 mono => 2 stereo.

• Digitaalisten koaksiaali- ja optisten tulojen lisäksi ylimääräinen Bluetooth aptX -moduuli mahdollistaa langattomien äänilähteiden HD-laadun.

• RCA -tulot sekä balansoitu XLR -tulo. Vinyylin ystäville CSA150:ssä on RIAA -tulo MM- ja high output MC-äänirasioita varten.

• Laadukas Alps Blue Velvet -äänenvoimakkuuden säätö.

• Klassinen nauhasilmukka sisään- / ulostulotoiminto, sekä pre-out -liitin ja eteen päin oleva 6,3 mm kuulokelähtö.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.