MoFi Fender x Precision Deck Limited Edition

Hinta

3 999,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Fender x Precision Deck on keräilykappale, jota valmistetaan vain 1000 yksilöä. PrecisionDeck toimitetaan metallisella tunnistuslevyllä varustettuna joka muistuttaa Fender kitaroiden sarjanumeromerkintää. Samalla käytännöllinen sekä esteettisesti miellyttävä, tämä kantaaottava merkintä on vain yksi niistä tavoista miten levysoitin linkittyy Fenderin ja Mobile Fidelityn rikkaaseen historiaan.

Maailmassa on harvoja asioita jotka välittömästi kirvoittavat saman nautinollisen tunteen kuin levylle laskeutuvan neulan rapsahdus ja sitä seuraava musiikin soljuminen huoneeseen ja korviin. Tunne vain korostuu kun soittovälineenä toimii levysoitin joka kykenee välittämään sen tunteen mikä levylle on tallentunut aidon tuntuisesti ja auktoriteetilla; puhuttiin sitten Jimi Hendrixin, Bruce Springsteenin, David Gilmourin, Jeff Beckin, Pete Townshendin, Bill Frisellin, Muddy Watersin tai Donald “Duck” Dunnin hengentuotoksista – artisteista jotka ovat soittaneet samaisella instrumentilla mihin tässä esiteltävä soitin perustuu. Historiallisen yhteistyön tuloksena MoFi Fender x PrecisionDeck mahdollistaa vertaansa vailla olevan unohtumattoman kuuntelukokemuksen. Jokainen MoFi Fender x Precision Deck Limited Edition-soitin on yksilö, toista samanlaista ei ole.

Eristetty AC -synkroninen koneisto
Porrastetulla hihnapyörällä toimiva koneisto varmistaa erinomaisen vakauden, tarkan sävelkorkeuden ja rytmisen soljuvuuden. Delrin® hihnapyörällä voidaan valita joko 33 1/3 tai 45 RPM nopeus joten niin sinkut kuin isot älppärit toistuvat täsmälleen oikea-aikaisesti. Koneiston värinät pysyttelevät poissa levylautaselta ja neulalta kiitos edistyksellisten vaimennusmateriaalien jotka mekaanisesti erottavat koneiston muusta soittimesta.

Ikoninen kolmivärinen sunburst viimeistely
Fenderin 1950 luvulla kehittämä kolmivärinen sunburst kuvio joka on tuttu Precision Bass -sähköbassosta, Stratocasterista ja Telecastereista koristaa myös tätä levysoitinta, luonnollisesti käsin maalattuna Fenderin toimesta. Kitarakeräilijöiden arvostama lämminsävyinen erityisviimeistely ikääntyy arvokkaasti ja kestää sukupolvelta seuraavalle.

10-tuumainen äänivarsi
Varta vasten U.S.A:ssa kehitetty 10-tuumainen äänivarsi on varustettu korkealaatuisilla kuulalaakereilla joiden erittäin matala kitkavastus niin vertikaali- kuin horistonaaliakselilla pitävät huolen että kuulet vain musiikin, etkä mitään ylimääräisiä sivuääniä. Cardasin sisäinen johdotus ylläpitää signaalin puhtauden äänirasialta aina kullattuihin RCA-ulostuloihin.

HRS tärinänvaimennus tassut
Jokainen ylimääräinen neulan värähdys joka ei ole lähtöisin levyn urista on säröä joka peittää alleen varsinaisen musiikki-informaation. Harmonic Resolution Systemsin kanssa yhteistyönä kehitetyt tassut pitävät ylimääräiset värähtelyt poissa kuuntelunautinnon tieltä.

Delrin® levylautanen
PrecisionDeck on varustettu massiivisella 1.3-tuuman Delrin® levylautasella, jonka korkea massa tuottaa mustan taustan ja luo pohjan selkeälle äänelle. Delrinin® korkeakiteinen rakenne on impedanssiltaan loistava pari vinyylilevyille, poistamalla ylimääräiset sivuäänet ja helpottaen neulan seurantaa urassa.

Karaistusta teräksestä valmistetut kuulalaakerit
Levysoittimen laakerijärjestelmä on toiminnoltaan sulavan äänetön ja erittäin vakaa. Tämä äärimmäisen matalan toleranssin yhdistelmä terästä, pronssia ja safiiria takaa vuosikausien huolettoman käyttöiän.

Yleiset ominaisuudet

Fenderin optimoima matalaresonanssinen suonharmaa pohjalevy
33 1/3 & 45.0 RPM hihnavetoinen levysoitin
Suunniteltu ja valmistettu USA:ssa
10-tuumainen MoFi Ulta äänivarsi
1.3-tuumainen Delrin® levylautanen
Eristetty 300 RPM AC synkroninen koneisto
HRS tärinänvaimennus tassut
Ikoninen kolmivärinen Sunburst viimeistely Fenderiltä

 

Rajoitettu valmistuserä – kysy saatavuutta!

” Highlight, Preis/Leistung: Uberragend ”  AUDIO (7/2022)

” Speksit ovat kunnossa ja soundi myös. Ainakin sähköisellä rytmimusiikilla, jota soitin jostain syystä kannustaa kuuntelemaan. ”  Jaakko Eräpuu / HIFIMAAILMA (1/2024)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot
Koneisto: 300 RPM AC synkroninen
Nopeudet: 33 1/3 RPM, 45.0 RPM
Levylautanen: 3.1 kg Delrin®
Huojunta ja lepatus: 0.017 % – 0.025%
Signaali-kohinasuhde: 74 dB
Virtalähde: 120 V, 60 Hz, 220 – 230 V, 50 Hz, 100 V 50 Hz
Virrankulutus: < 5 W

Äänivarren tekniset tiedot
Tyyppi: 10″ suora alumiininen, kardaanilaakeroitu
Ulkonema: 18 mm
Siirtymäkulma: 22.8˚ (+/- 2˚ säätövara)
Äänirasian painon vaihteluväli: 5 – 10 g

MoFi MasterTracker äänirasian tekniset tiedot
V-Twin kaksimagneettigeneraattori
Micro-Line kartiomainen neulavarsi
Tehokkaasti vaimennettu alumiininen rakenne
Ohno jatkuvasti valetut kuparikelat
3 mV lähtöteho
Dual Magnet (MM) stereo
Micro-line neula
Taajuusvaste: 20 Hz – 25 kHz
Paino: 9.7 g
Seurantavoima: 1.8 – 2.2 g
Impedanssi: 47 kOhm
Kapasitanssi: 100 pF
Staattinen komplianssi: 40 x 10e-6/dyne
Dynaaminen komplianssi: 10 x 10e-6/dyne

Mitat
Leveys: 52.7 cm
Korkeus: 15.24 cm
Syvyys: 39.37 cm
Paino: 11.6 kg