Pro-Ject VC-E

Hinta

449,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Kompakti ja edullinen äänilevyjen pesukone.

 • VC-E: n alumiinipinta kestämää hyvin  liiallista nestevuotoa vaarantamatta itse laitteen runkoa.
 • VC-E on hyvin nopea ja tehokas: voimakas imu poistaa lian 1-2 kierroksen aikana eli muutamassa sekunnissa (suositus on 1 kierros myötäpäivään ja 1 kierros vastapäivään)
 • VC-E pyörittää levyä nopeasti, 2 sekuntia per kierros, joka on noin kolme kertaa nopeampi kuin vastaavilla koneilla. Tämä tekee levyjen pesemisestä nopeampaa ja tehokkaan imun ansiosta lopputulos on puhtaampi ja 100% kuiva levy: kosteutta ei jää levyille. Ei siis “haihduttelua” pesun jälkeen ennen levyn sisäpussiin laittoa!
 • Levyklamppi lukitsee levyn napakasti ja suojaa etikettiä pesunesteeltä
 • Jämäkkä metallinen imuvarsi, mekaanisesti stabiili kiinnitys ilman jousia. Lisävarusteena on saatavana lyhyempi pesuvarsi  VC-S7 Kit 7″ sinkkujen pesua varten.
 • Vankka metallinen imuvarsi on helppokäyttöinen, mekaanisesti vakaa ja kohdistaa kaiken imutehon suoraan levypintaan.
 • Vartavasten kehitetty uusi pesunestetiiviste Wash It, jonka avulla saadaan erittäin hyvä pesutulos. Levyn ja neulan kuluminen vähenee ja staattista sähköä muodostuu levylle vähemmän.
 • Jos etsit pienikokoista ja edullista levyjen puhdistuskonetta, VC-E on ehdottomasti valintasi.
 • Supernopea ja laadukas pesutulos.
 • Hukkasäiliö (0,5 l) käytetylle nesteelle
 • Kuiva levy noin  1 – 2 imukierroksen aikana!
 • Tarvikepakkaus sisältää pesunesteen levitysharjan, pesunestetiivisteen, levyklampin sekä kaiken muun tarvittavan.
 • Pääset siis pesemään ensimmäiset yli sata levyä heti. Hankit vain puhdistettua vettä, johon sekoitat pesunestetiivistettä ja lisäksi sopivan pullon nesteen annostelemiseksi levylle. Tähän soveltuu vaikka normaali suihkepullo tai sitten ns. tippapullo, jonka kapean tiputuskärjen avulla on helppo annostella sopiva määrä nestettä.

Raati kirjoittaa seuraavaa:

“Pro-Ject on teh­nyt pi­o­nee­ri­työ­tä vi­nyy­lin el­vyt­tä­mi­sek­si mai­ni­oil­la ja edul­li­sil­la le­vy­soit­ti­mil­laan, ja nyt val­mis­ta­ja on päät­tä­nyt huo­mi­oi­da myös har­ras­ta­jien ar­vok­kaat lp-ko­ko­el­mat ja niis­tä huo­leh­ti­mi­sen kom­pak­til­la VC-E-le­vy­pe­su­ril­la. Ky­sees­sä on pait­si pie­ni myös var­sin edul­li­nen ja no­pea, le­vyä 30 kier­ros­ta mi­nuu­tis­sa pyö­rit­tä­vä pe­su­ri, joka put­saa kie­kon kä­den kään­tees­sä. It­se asi­as­sa Pro-Ject va­kuut­taa, et­tä vain yk­si kier­ros mo­lem­piin suun­tiin riit­tää. Klamp­pi pi­tää nes­teen eros­sa eti­ke­tis­tä, ja imu­var­si kui­vaa pin­nan te­hok­kaas­ti. Tu­los? Vä­hem­män häi­ri­öää­niä, vä­hem­män neu­lan ja le­vyn ku­lu­mis­ta – ja pal­jon enem­män laa­tu­ään­tä suo­sik­ki­le­vyl­tä­si.”

” Verdict: The VC-E puts effective record-cleaning within the budgets of every analogue fan. Recommended! Outstanding – among th best, 5 stars. ”  HI-FI WORLD (2/2020)

” Suosittelemme   * * * * *   ”  HIFIMAAILMA (5/2020)

” The VC-E would be an excellent way to boost your record collection up to a cleaner state being ”  THE ABSOLUTE SOUND (July/Aug 2020)

” AUDIO Preis/Leistung ” -maininta  AUDIO (8/2020)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pyörintänopeus: 30 r.p.m.

Sisältää seuraavat tarvikkeet:

Pesuharja, imuvarsi, levyklamppi (muovia), Wash it (100 ml) pesuneste ja virtakaapeli

Virrankulutus: 230 V / 800 W

Mitat (L x K x S): 310 x 266 x 210 mm

Paino: 6,5 kg (netto)