Luxman LMC-5

Hinta

2 290,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Luxman LMC-5 on täysin uusi ja ääneltään hienostunut phono-äänirasia. Luxmanin 40 vuoden kokemuksen jälkeen tavoitteena oli suunnitella se niin, että se on herkkä kaikelle levylle painetulle musiikille.

MC-tyyppisessä rakenteessa on ristiin asennettu rautasydän kompaktilla magneettijärjestelmällä tehokkuuden parantamiseksi. Tärinäntunnistusjärjestelmään on valittu alumiinisen “cantilever” ulokkeen ja SHIBATA-neulan yhdistelmä, jolla on erinomainen seurantakyky. Lisäksi ainutlaatuinen kotelorakenne on saavutettu lukuisilla prototyypeillä ja hienosäädöillä.

Keskipainoisena 8,5g LMC-5 sopii ihanteellisesti useimpiin äänivarsiin. Tämä äänirasia on kehitetty ylistävästi kaikille niille, jotka rakastavat vinyyliä ja arvostavat sen taianomaista musikaalisuutta.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.