MoFi SourcePoint 888

Hinta

6 000,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

MoFi SourcePoint 888 on valmistajan uusi mestariteos, tarkkaan suunniteltuna ja alusta alkaen määrittelemään äänentoiston uutta tasoa. Kompromissiton lähestymistapa suunnittelussa varmistaa, että jokainen musiikin vivahde ja yksityiskohta toistetaan uskollisesti.

Laajaan tutkimukseen ja kehitykseen perustuen SourcePoint 888 esittelee vallankumouksellisen 3-tie rakenteen, joka sisältää kaksi vasta kehitettyä 8-tuumasta bassoelementtiä yhdessä korkealuokkaisen koaksiaalielementin kanssa. Tämä elementtien synergia luo saumattoman, yhtenäisen äänimaiseman, poikkeuksellisen bassotoiston ja dynamiikan. Suunnittelufilosofia varmistaa yhtenäisen äänikentän, jossa basso-, keski- ja diskanttitaajuudet ovat täydellisessä harmoniassa, tuottaen koherenttia ääntä, joka on sekä puhdasta että vaikuttavaa.

Korkealaatuinen kaiutinkotelo saa SourcePoint 888:n toimimaan suorituskykyisesti kuin esteettisesti miellyttävästi. Paksujen MDF-levyjen ja monimutkaisten sisäisten vahvistusten hyödyntäminen tekee jokaisesta kaiuttimesta tukevan perustan puhtaalle äänelle.

Etupaneeli on kaiutinelementtien toiston lähtöpiste. Sen on oltava vahva ja vapaa äänen heijastumista. SoucePoint 888 käyttää muotoiltua etupaneelia, jossa on useita osia, jotta äänenten diffraktio eliminoidaan. Kuulet vain elementin tasaisen vasteen ja toiston, et kotelon ääntä.

On nopeaa ja helppoa muuttaa maskilla SourcePoint-kaiuttimesi ulkonäköä. Kangaspäällysteiset ritilät kiinnittyvät magneettisesti ja ovat täydellisesti istuvia, jotta kaiuttimen etupaneelin profiili säilyy. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi on suositeltavaa ritilöiden poistaminen musiikkia kuunnellessa.

Voit valita lämpimän Satin Walnutin, Satin Black Ashin hienostuneen ammattimaisen ulkonäön tai aivan uuden Satin White Ashin – viimeistelyn SourcePoint 888:lle. SourcePoint 888 käyttää huonekalutasoista aitoa puuviilua, joka on valittu peilikuvioiduksi molemmille kaiuttimillesi. SourcePointit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän modernia ja klassista tyyliä, joka sopii monenlaisiin sisustukseen.

 

” Tavoitteeni SourcePoint 888:lla on parantaa SourcePoint 8:n teknologiaa ja äänenlaatua ja nostaa se vieläkin korkeammalle suorituskyvyn tasolle.” Andrew Jones, kaiutinsuunnittelija

OMINAISUUDET

• 3-tie refleksikaiutin koaksiaalielementillä.
• Varustettu 1,25 tuuman dome-diskantilla ja kahdella 8 tuuman paperikartio-bassoelementillä.
• Saatavana Satin Walnut tai Black Ash puuviiluviimeistelyssä.
• Korkealaatuinen elementtiteknologia.
• Tukeva rakenne ja hienostunut muotoilu täydentämään mitä tahansa sisustusta.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TEKNISET TIEDOT

Taajuusalue: 32Hz-30kHz
Nimellisimpedanssi: 6 ohmia, 4,5 ohmin vähimmäisarvo
Herkkyys: 87dB/2,83V/1m
Jakotaajuudet: 130, 1,6 kHz
Maksimitehonkesto: 200 W
Diskantti: 1,25 tuuman leveä dome
Keskiääni: 8” Paperikartio
Bassokaiutin: 2 x 8″ Paperikartio
Rakenne: 3-tie refleksi
Viimeistelyt: Walnut, Black Ash, White
Mitat: (L x K x S): 320 x 410 x 1070 mm (12,6” x 16,1” x 42,1”) ilman ritilää 210 x 425 x 1070 mm (12,6” x 16,1” x 42,1”) ritilällä
Paino: 96,2 lb / 43 kg