Audiovector QR7 SE

Hinta

5 890,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Audiovector QR7 SE on tanskalaisen valmistajan uusitun QR-sarjan suurin ja paras kaiutin. 3-tie rakenne, neljä elementtiä. Air Motion Tweeter-nauhadiskantti Audiovectorin tapaan. Dynamiikkaa ja voimaa riittää isompaankin tilaan. Herkkyyttä reippaasti 90,5dB/W ja impedanssiltaankin helppo 6ohm. Tukeva kotelo. Tasapainoinen ääni sopii pitkiinkin kuuntelusessioihin.

Samalla kun QR7 SE tuottaa tilaasi ison, huoneen täyttävän ja täyteläisen äänen, se myös istuu elegantin ulkonäkönsä ansiosta monenlaisen tilan sisustukseen. Se luo kokonaisen konsertin kotiisi, tekee sen tyylillä ja sellaisella dynamiikalla että pystyt nauttimaan elämyksestä yhä uudelleen, ilman kuunteluväsymystä.

Kirsikkana komeuden päällä, kaiutin on suunniteltu ja käsin rakennettu Audiovectorin päämajassa, Tanskassa.

Audiovector QR7 SE on varustettu kahdella 8″ bassoelementillä, 6″ keskialueella ja uusilla 3-tie jakosuotimilla. Diskanttina on QR-sarjasta tuttu, nopea ja hengittävä (Air Motion Transformer) AMT-diskantti S-stop filtterillä joka integroituu keskialueeseen saumattomasti.

Uuden SE-malliston koko sisäkaapelointi on syväjäädytetty ja Audiovectorin uudelleen itse suunnittelemat jakosuodinkomponentit parantavat entisestään diskantin yksityiskohtia ja suorituskykyä. Refleksikotelon optimointi parantaa basson tarkkuutta.
SE-mallissa myös helposti säädettävät, uudistetut teräspiikit.

Audiovector suunnittelee elementtinsä itse, ja tarkkaan valittu yhteistyökumppani toteuttaa ne. Lopputuloksena saavutetaan alhaisilla resistansseilla olevat puhekelat, tehokkaat magneetit, ja tukevat elementin rungot, sekä värähtelemättömät tuplakartioelementit joilla jokaisella on vaikutusta lopputulokseen. QR7 SE:n pitkälle viety suunnittelu luo rikkaan, selkeän ja nautinnollisen äänen josta on helppo nauttia.

QR7 SE on rakennettu tiheäkuituiseen HDF-koteloon (high-density hardwood), joka vaimentaa resonansseja tehkkaasti, kestää aikaa ja luo äänelle huomattavasti paremman kontrollin. Uuden SE-mallin kotelon sisäistä NanoPore- vaimennusta parannettu.

QR 7 SE sointuu mainiosti muiden QR-sarjan tuotteiden kanssa yhteen kotiteatterikäytössä. Lisäämällä QR Sub, QR Center ja sirot, helposti seinään kiinnitettävät QR Wall:it, saat erittäin suorituskykyisen kotiteatterin, musiikinkuuntelun rinnalle.

Upea viimeistely. Yksityiskohtana mainittakoon yhdestä Space Grade Aluminium – alumiinista muotoiltu diskantin suuntain, joka on lasikuulapuhallettu, harjattu ja anodisoitu kauniiksi Tungsten Titanic Grey -harmaaksi.

QR7 SE kaiutin on saatavana kolmessa eri viimeistelyssä : satiinin valkoinen (valkoinen, magneettikiinnitteinen ritilä mukana), pianomusta (mustalla ritilällä) sekä kirsikka (musta ritilä ja musta jalka)

Kaiuttimien mukana tulee magneettikiinnitteiset etukankaat.

Hinta / pari

 

” Recommended Components 2022 Award ”  STEREOPHILE

-aikaisempi QR7-malli

” The QR7 is an exceptinally overarchieving product. QR7 is the best-sounding full-range loudspeaker I’ve heard that costs les than 10k$, ”  The Absolute Sound (Feb 2023)

– aikaisempi QR7-malli

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TAAJUUSTOISTO: 27-52 kHz

HERKKYYS: 90.5 dB/W/m

IMPEDANCE: 6 Ohms

TEHONKESTO: 330 W

X-OVER JAKOSUODOT: 425/3000 Hz

BASSOELEMENTIT: 2 x 8” Pure Piston Technology

KESKIALUE-ELEMENTIT: 1 x 6” Pure Piston Mid

DISKANTTI: Gold Leaf AMT 2 with S-stop

ÄÄNIALUEET: 3-tie

KOTELOVIRITYS: Q-port bass reflex

MITAT CM KORKEUS/LEVEYS/SYVYYS 1140 x 250 x 400mm

PAINO: 36.2 kg /kpl