Q Acoustics 5090 Center

Hinta

499,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Q Acoustics 5000-sarjan kekskikaiutin, jonka avulla voit herättää elokuvien ja sarjojen ääniraidat elävästi henkiin kotiteatterissasi. Q Acoustics 5090 Center on suunniteltu tuomaan dialogin esiin jopa intensiivisimmissä Hollywood-toimintaelokuvissa ja välittämään yhtä vaivattomasti taide-elokuvien hienovaraisuuden ja nyanssit. Laita 5090 Center kotiteatterijärjestelmäsi keskelle ja pääset keskelle täydellistä äänimaisemaa.

Keskiääni-/bassoelementin C3 (Continuous Curved Cone) -kartioprofiili takaa hyvän bassontoiston ja keskialueen ja aladiskantin toiston. Harmoninen särö pienenee ja yhteensovittaminen diskanttielementin kanssa helpottuu.

5000-sarjan kaiuttimissa muotoilu on lainattu Q Acousticsin lippulaivasta Concept-mallistosta. Erona Conceptiin on se, että elementtien kotelointi on muokattu entistä paremmaksi. Jokaisen mallin diskanttielementti on hermeettisesti suljettu ja mekaanisesti eristetty etulevystä. Valmistajan Point-2-Point -tekniikkaa jäykistää koteloa ja minimoi resonanssit täsmällisesti.

C3-kaiutinelementin (Continuous Curved Cone™) ulkonäkö on hillitty samoin kuin Concept-kaiutinsarjaan nojaava muotoilu. Kaiuttimien etupinnat on laminoitu butyylikumikerroksella ja mustalla akryylireunuksella, mikä tarjoaa hyvän värähtelyvaimennuksen, mutta samalla elävöittää kaiuttimen muuten hillittyä ulkonäköä.

Keskiääni-/bassoelementti edustaa täysin uutta suunnittelua, jonka ytimessä on C3 Continuous Curved Cone™ -kartioteknologia. Kartion geometria edellyttää poikkeuksellisen suurta voimaa optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Jykevä magneetti yhdistyy suureen puhekelaan, mikä lisää elementin moottorin voimaa huomattavasti – tuloksena on 50 %:n lisäys tehonkestossa ja kontrollissa verrattuna vastaavaan 25,4 mm:n puhekelalla varustettuun elementtiin. Tästä seuraa kaiuttimen dynaamisen alueen huomattava parannus – erityisesti bassotaajuuksilla.

Parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi elementtien on toimittava parhaalla mahdollisella tavalla. Q Acoustics hyödyntää P2P (Point-to-Point) -jäykistystä, joka parantaa tehokkaasti kotelon jäykkyyttä ja vähentää kotelon resonointia. Kotelon resonoinnin minimointi mahdollistaa kaiutinelementtien optimaalisen toiminnan ja tarjoaa puhtaamman ja tarkemman äänen.

Neljä viimeistelyvaihtoehtoa – musta, valkoinen, ruusupuu ja tammi

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen, ruusupuu, tammi

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot:

– Kaiuttimen tyyppi: 2-tie bassorefleksi
– Keskiääni -/bassoelementti 2 x 110 mm (4,5″)
– Diskantti 25 mm (1″)
– Taajuusvaste (-6dB) : 57 Hz – 30 kHz
– Herkkyys (2,83V @ 1 kHz ): 90,5 dB/w/m
– Impedanssi: 6 ohmia (minimi 3,2 Ohm)
– Suositeltu vahvistimen teholuokka: 25-150 W
– Jakotaajuus: 2,1 kHz
– Mitat (K x L x S) mm: 164 x 430 x 243
– Paino: 8,5 kg
– Valmistajan takuu: 2 vuotta

Myyntipakkaus sisältää:
– Q Acoustics Q5090 -keskikaiutin
– Käyttöohje
– 2 x vaahtomuovitulppa