Auralic ALTAIR G2.1

Hinta

5 899,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Auralic ALTAIR G2.1 on kaikenkattava äänilähde niin digitaalisesti kuin analogisestikin. ALTAIR G2.1 yhdistää kaiken AURALiCin osaamisen ja teknologian hiljaiseen G2.1 runkoon. Täydellinen ratkaisu vaativallekin musiikin ystävälle. Soita high-res suoratoistopalvelua, cd-levyä, verkkokovalevyä tai lempivinyyleitäsi, ALTAIR G2.1 toimittaa sen sinulle puhtaana ja muuttumattomana.

Täynnä edistynyttä AURALiC-teknologiaa

ALTAIR G2.1:n sydämessä sykkii suorituskykyinen Tesla G2 -prosessori, jossa on 1 Gb keskusmuistia häiriöiden poistamiseen ja välimuistin tehokkaaseen hyödyntämiseen. Striimaus, dekoodaus, toisto – kaikki sujuu vaivatta ja helposti. DXD upsamplingin ja lukuisten DSP-filttereiden avulla voit muokata laitteen toimintaa henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Striimaus toimii aina 32-bit, 384khz ja DSD512 asti sekä tukee kaikkia yleisimpiä häviöttömiä koodekkeja – DSD DoP ja natiivi DSD. Roon Ready takaa Roon-käyttöjärjestelmän täydellisen hyödyntämisen.

Täysin passiivinen äänenvoimakkuuden säätö ilman digitaalisia komponentteja on toteutettu äänenlaadun ehdoilla – äärimmäisen tarkka, häiriötön ja särötön. Haastava toteuttaa, mutta palkitsee kuulijansa.

Kaksikerroksinen Unity Chassis II -runko on erittäin hiljainen. Ulompi kerros on valmistettu laadukkaasta alumiinista ja sisempi kuparista. Järeä rakenne ja jalkojen paranneltu jousitustekniikka täydentävät paketin varmistaen täysin häiriöttömän rakenteen.

Rajattomat toistomahdollisuudet

ARIES G2.1 mahdollistaa universaalin liitettävyyden digitaalisiin verkko-ominaisuuksiin. Tri-Band WiFi (ja toki Ethernet-kaapeliliitäntä) huolehtii saumattomasta toistosta, kun käytät UPnP/DLNA mediaservereitä, jaettuja verkkolevyjä, Interner Radiota, suoratoistopalveluita ja toimintoja, kuten RoonReady, Bluetooth, AirPlay ja SongCast.

AURALiC erityisominaisuudet

Purer-Power lineaarinen virtalähde vähentää kohinaa jopa 90dB. Uniikki muuntaja ja johdotus vähentävät värinöitä, jonka seurauksena virtalähteen kohina on häviävän pieni, alle 1uV läpi koko kuuloalueen.

Toisen sukupolven ActiveUSB-liitäntä parantaa entisestään soinnin tarkkuutta ja vähentää jitteria. Se myös ohittaa USB-liitännän virransyötön ja hyödyntää sen sijaan omaa Purer-Power virtalähdettä.

Signaalitien ajoitusta ja jitteria kurissa pitäen valvoo kaksin kappalein 72 femtosekunnin master-kelloja, jotka on jäähdytetty tasaisen suorituskyvun ylläpitämiseksi.

Smart IR-Controlin avulla voit opettaa kaukosäätimesi ohjaamaan ARIES G1:n ominaisuuksia ja toimintoja.

Huippulaadukas ORFEO Class-A Module on ALTAIR G2.1:n analoginen sydän, joka pystyy hallitsemaan kuormia aina 600 ohmiin saakka todella hiljaisesti ja säröttömästi. AURALiC on ottanut tähän äänireferenssin legendaarisesta Neve 8078 miksauskonsolista, joka on käytössä lukuisilla huippustudioilla.

Mitat (LxKxS) 34x8x32cm, paino 10kg

” Editor’s Choice – 5 stars at sound quality, build quality, features, value for money and overall ”  HI-FI CHOICE (Yearbook 2021)

”  5 Stras  *****  ” STEREO (9/2021)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tekniset tiedot

Frequency Response: 20 – 20KHz, +/- 0.1dB
THD+N: < 0.00012% (XLR); < 0.00015% (RCA), 20Hz-20KHz at 0dBFS
Dynamic Range: 126dB, 20Hz-20KHz, A-weighted

Lossless: AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV and WV
Lossy: AAC, MP3 and WMA

PCM: 44.1KHz to 384KHz in 32Bit
DSD: DSD64(2.8224MHz), DSD128(5.6448MHz), DSD256(11.2896MHz), DSD512(22.57892MHz)

AURALiC Lightning DS for iOS
AURALiC Lightning DS for web browser (device setting only)
OpenHome compatible control software (BubbleUPnP, Kazoo)
Roon (Roon Core required separately)

Digital Inputs: AES/EBU, Coaxial, Toslink, USB Audio
Analog Inputs: Line-stage (2Vrms max.), MM Phono (0.3Vrms max.)
Streaming Inputs: Network shared folder, USB Storage, USB CD Drive, Optional Internal Storage, UPnP/DLNA Media Server, Amazon Music Unlimited, HighResAudio, Qobuz Sublime+, TIDAL, AirPlay, Spotify Connect, Internet Radio, RoonReady

Balanced: XLR (4.5Vrms at 0dBFS, output impedance 10ohm)
Unbalanced: RCA (4.5Vrms at 0dBFS, output impedance 50ohm)
Headphone: 6.35mm Headphone Jack (output impedance 5ohm)

Wired: Gigabit Ethernet
Wireless: 802.11b/g/n/ac Tri-Band WiFi