McIntosh MCD85

Hinta

6 990,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

McIntoshin edullisin cd/sacd-soitin ja DAC. Pienestä koostaan huolimatta aito, täysiverinen McIntosh. Sävyrikasta ääntä, jota on nautinto kuunnella.

Quad Balanced PCM/DSD 32-bittiset DA-muuntimet – 8kpl –  192kHz:n näytteenottotaajuudella. Soittaa myös cd/dvd data-levyt. Vankka ja hiljainen pyörityskoneisto metallikelkalla. USB-DAC. Optinen x 2- ja koaksiaali x 2- sisäänmenot. Ulostulot balansoituna XLR-liittimin tai balansoimattomina RCA-liittimin. Kauko-ohjain. Mitat (L x K x S): 30,9 x 19,7 x 41,3 cm. Paino: 9,3 kg

 

 

MCD85 toistaa kaupasta ostetut SACD- ja CD-levyt sekä musiikkitiedostot kotona tallennetuilta CD- ja DVD-levyiltä. Näiltä levyiltä voidaan toistaa lukuisia tiedostomuotoja, mukaan lukien AAC, AIFF, ALAC, DSD (DSD128 asti), FLAC, MP3, WAV ja WMA. USB-äänitulo tukee jopa DSD256- ja DXD 384 kHz -tarkkuuksia, ja sitä voidaan käyttää digitaalisen musiikin suoratoistoon tietokoneesta tai laadukkaimmalla mahdollisella tavalla Melcon musiikkikirjastosta. Mukana on myös kaksi koaksiaalista ja kaksi optista digitaalituloa, jotka tukevat PCM-signaaleja 192 kHz resoluutioon asti.

Levyjen data ja digitaalinen musiikkivirta tiedostoista muunnetaan analogiseksi signaaliksi vahvistusta varten quad-balansoidulla, 8-kanavaisella, 32-bittisellä / 192 kHz:n DA-muuntimella. Neljä muunninkanavaa on omistettu vasemmalle ja neljä oikealle audiokanavalle, jotta varmistetaan poikkeuksellinen suorituskyky ja häiriöttömyys.

Sekä balansoidut XLR- että perinteiset RCA-lähdöt mahdollistavat kytkennän kaikkiin vahvistimiin. Kapeampi leveys mahdollistaa soittimen asennuksen lähelle kuuntelupaikkaa levyjen lataamisen helpottamiseksi, ja XLR-lähtöjen ansiosta kaapelivedot voivat olla hyvinkin pitkiä ilman signaalin laadun heikkenemistä.

MCD85 lukee levyt kaksinkertaisella nopeudella, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki sen tukevaan painevalettuun metallikelkkaan asetettu musiikki ladataan puskurimuistiin mahdollisten levyllä olevien virheiden tarkempaa korjausta varten. Kelkassa on viistetty etuosa, joka asettuu siististi kotelon etukulmaan. Kelkan reilu liikerata mahdollistaa levyn helpon asettelun ja poistamisen. Poikkeuksellisen tukeva mekanismi varmistaa hiljaisen toiminnan. Levyn luenta suoritetaan korkealaatuisella kaksoislaser-lukupäällä, joka käyttää yhtä linssiä kahdella erillisellä laseryksiköllä, jotka on omilla aallonpituuksillaan optimoitu SACD- ja CD-toistolle. Monipuoliset virranhallinnan ja ulkoisen ohjauksen kytkennät mahdollistavat saumattoman integroinnin muiden McIntosh-komponenttien kanssa.

” Highly commended. It’s an exceptinally easy liste, thanks to its warmth and generosity of presentation. ”  HI-FI NEWS (Aug 2021)

” Referenzklasse, Preis/Leistung: Highendig Uberragend ”  AUDIO (7/2021)

” Absolute Spitzenklasse ”  STEREOPLAY (6/2023)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.