BASSAN 60

Hinta

396,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

BASSAN 60 bassoansa on tapa parantaa äänentoistoa kodissasi. Samalla yleisakustiikkakin paranee ja puheääni on luonnollisempi.

Suomessa valmistetun bassoansan vaimennus alataajuuksilla on parhaimmillaan 50-60 Hz:n alueella. Vaimennus alkaa jo 25 Hz:ssa, jatkuen kohtuullisena 250 Hz:iin asti.  Parhaaseen liian bassoenergian vaimennukseen päästään, kun BASSANit sijoitetaan kaiutinlinjan taakse nurkkiin. Mitä enemmän BASSANEITA laitetaan, sitä suurempi liian bassoenergian vaimennus. Näin ollen musiikki ja elokuvien äänet toistuvat selkeämmin ja kuuntelukokemus paranee ja muuttuu ennen kaikkea mukavammaksi.

Kahdella BASSAN:illa saavutetaan yleensä jo hyvä tulos mm. normaalikokoisessa kuuntelutilassa, jolloin voit nauttia paremmasta ja elävämmästä toistosta, kun bassot soivat napakasti ja ylimääräinen bassokorostus ei sotke keskialuetta.

Puhelimien sovelluskaupoista löytyy äänigeneraattoreita, joilla voit kuunnella 60 tai 120 hz taajuutta ja samalla liikkua huoneessa ja seurata tajuuden voimakkuuden vaihtelua eri puolella kuuntelutilaa. Mikäli et luota omiin korviisi, niin voit käyttää apunasi puhelimen mikrofonia ja desipelimittarisovellusta. Kohta missä ääni on voimakkaimmillaan, niin sieltä löytyy BASSAN:n oikea paikka.

Jos nurkka-asennuksessa vaimennus tuntuu liian voimakkaalta, niin voit kokeilla pientä siirtoa.

Materiaali: MDF

Vaimenninaine: Suomalaisen Ewonan valmistama

Pintakäsittely: maalattu puolikiiltävä valkoinen (tilauksesta muita värejä)

Koko: 597 x 597 x 232 mm

Paino: 16,4 kg

Paloluokka: B, s2-d0

Testattu: Turku University of Applied Sciences Acoustics laboratory

Allergiaturvallinen, kuituhiukkasia ei irtoa

Tuotekoodi: BASSAN60

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.