BASSAN 120

Hinta

396,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

BASSAN 120 bassoansa on tapa parantaa äänentoistoa kodissasi. Samalla yleisakustiikkakin paranee ja puheääni on luonnollisempi.

Suomessa valmistetun BASSAN120 vaimennus alataajuuksilla on parhaimmillaan n. 70-150 Hz:n alueella. Vaimennus alkaa jo noin 60 Hz:ssä, jatkuen n. 240 Hz:iin asti.
Parhaaseen liian bassoenergian vaimennukseen päästään, kun BASSANit sijoitetaan kaiutinlinjan taakse huoneen nurkkiin. Mitä enemmän BASSANEITA laitetaan kuuntelutilaan, sitä suurempi on liian bassoenergian vaimennus. Näin ollen musiikki ja elokuvien äänet toistuvat selkeämmin ja kuuntelukokemus paranee ja muuttuu ennen kaikkea mukavammaksi. 
Kahdella BASSAN:illa saavutetaan yleensä jo hyvä tulos normaalikokoisessa kuuntelutilassa, jolloin voit nauttia paremmasta ja elävämmästä musiikin kuuntelusta tai elokuvan katselusta, kun bassot soivat tiukasti, eikä korostunut bassontoisto pilaa keskialueen toistoa.

Puhelimien sovelluskaupoista löytyy äänigeneraattoreita, joilla voit kuunnella 60 tai 120 hz taajuutta ja samalla liikkua huoneessa ja seurata tajuuden voimakkuuden vaihtelua eri puolella kuuntelutilaa. Mikäli et luota omiin korviisi, niin voit käyttää apunasi puhelimen mikrofonia ja desipelimittarisovellusta. Kohta missä ääni on voimakkaimmillaan, niin sieltä löytyy BASSAN:n oikea paikka.

Jos nurkka-asennuksessa vaimennus tuntuu liian voimakkaalta, niin voit kokeilla pientä siirtoa.

 
Materiaali:MDF 
Vaimenninaine:Suomalaisen Ewonan valmistama
Pintakäsittely:maalattu puolikiiltävä valkoinen (tilauksesta muita värejä) 
Koko:600 x 600 x 235 mm 
Paino:16,4 kg 
Paloluokka:B, s2-d0 
Testattu:Turku University of Applied Sciences Acoustics laboratory 
Tuotekoodi:BASSAN120 
Tuote on allergiaturvallinen, josta ei irtoa kuituhiukkasia

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.