Sapphire Tab Tensioned 120

Hinta

Original price was: 1 899,00€.Current price is: 999,00€. (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Sapphiren Tab Tensioned 120 reunakiristeinen moottorivalkokangas on vaativan kotiteatteriharrastajan ykkösvalinta. Kuvakoko 120 tuumaa. Mukana toimitetaan kaukosäädin, mutta kangas voidaan ohjata laskeutumaan automaattisesti esimerkiksi AV-vahvistimen tai automaatiojärjestelmän ohjaamana (vaatii Trigger-liitännän, mukana 10m Trigger-kaapeli). Kangas voidaan haluttaessa myös koteloida, jota varten mukana toimitetaan lisäksi IR-jatkokaapeli, jolla kaukosäätimen vastaanotin saadaan asennettua kotelon tai katon pintaan.

Kaikissa Sapphire -valkokankaissa on kuvaa parantava ja tarkasti rajattu musta reunus, joka takaa erinomaisen katselukokemuksen.
Kiinnitysraudat voi asentaa seinään tai kattoon. Liukuva kiinnityspaikka sallii kankaan asennuksen moniin kohteisiin helpommin.

Tarkasti asennettu kangasmateriaali ja sopivasti painotettu alapalkki varmistavat, että kangas pysyy mahdollisimman suorana vuosien varrella. Reunakiristys on käyttäjän säädettävissä, joten kankaan luotisuora asennus voidaan varmistaa hyvinkin aktiivisessa käytössä. Somfyn huippulaadukas ja poikkeuksellisen hiljainen moottori viimeistelee upean kokonaisuuden.
Kangas voidaan määritellä laskeutumaan aina samaan korkeuteen, joten voit asettaa halutun katselukorkeuden tarkasti. Kuvan yläpuolella on riittävästi ylimääräistä mustaa, joten kotelo voidaan useimmissa tapauksissa asentaa huomaamattomasti ylös katonrajaan.

Kauniin valkoinen ja muodoltaan siro kotelo mahdollistaa huomaamattoman asennuksen mihin tahansa ympäristöön.

Mattavalkoinen kangasmateriaali pingottuu reunakiristyksen ansiosta niin suoraksi, että jopa ultralähiheittotykkiä on mahdollista käyttää tämän kankaan kanssa. Kangasmateriaali on suunniteltu palo-, vesi- ja homeenestäväksi ja se voidaan tarvittaessa puhdistaa. Kankaan uloimmassa kerroksessa on mikropartikkeleita, jotka on valmistettu PVC-materiaalista ja jotka auttavat luomaan parhaan mahdollisen heijastuksen. 1.0-kertainen vahvistus heijastaa saman valon määrän kuin projektori tuottaen luonnollisen elokuvakokemuksen. Kankaan takaosa on täysin musta, joten kangas voidaan asentaa ikkunan eteen estämään auringonvaloa.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

ISF-sertifioitu

Kuvan näkyvä ala (LxK): 2656 x 1494 mm

Kotelon koko (LxKxS): 3114 x 145 x 137 mm

Black drop, ylimääräinen musta kuvan yläpuolella (mm): 400

Kuvaformaatti: 16:9

Nettopaino: 32 kg