McIntosh MC257

Hinta

13 990,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Uusi 7-kanavainen MC257 on McIntoshin vaihtoehto ruokkia kaiuttimia isossakin tilassa. 7x200W jatkuva teho optimoidusti 8/4ohm kuormille. 43kg paino kertoo omaa kieltää toteutuksen tasosta.

MC257 on saanut monia suorituskyvyn parannuksia edeltäjäänsä nähden, jotka auttavat unohtumattoman elokuva- ja musiikkielämyksen luomisessa. Virtalähteen suodinpatteristoa on kasvatettu 20 %, mikä on kasvattanut dynaamista kapasiteettia peräti 94% (1,7 dB:stä 3,3 dB:iin). Tämä on McIntoshin uusien vahvistimien avainominaisuuksia, joka parantaa erityisesti matalien taajuuksien suorituskykyä. Kun käytetään vain etu- ja keskikanavia, teho on kasvanut mukavat 25 % kanavaa kohden (nyt 3x 250 W). Kaikki seitsemän kanavaa kuormitettuna jokainen pystyy vaikuttavaan 200 W teholukemaan – McIntoshin tapaan häviävän pienellä harmonisella säröllä mitattuna. Riippumatta siitä, kuinka monta kanavaa on käytössä, vähintään täysi 200 tai 250 watin jatkuva teho on käytössä joko 4 tai 8 ohmin kaiuttimiin Dynamic Power Manager® (DPM) -teknologian avulla.

MC257 toimii viileästi ja täysin hiljaisesti viiden McIntosh Monogrammed Heatsink™ -jäähdytinrivaston ansiosta, jotka on kytketty edistyneisiin suuren virranantokyvyn päätetransistoreihin. Tämän seurauksena meluisia tuulettimia, jotka voisivat häiritä etenkin elokuvan hiljaisissa kohtauksissa, ei tarvita. Vakaan virransyötön varmistava tiukasti kierretty toroidimuuntaja auttaa osaltaan pitämään hurinat ja resonanssit poissa. Kaiutinliittimet on päivitetty hienoilla kullatuilla terminaaleilla, jotka estävät korroosiota ja varmistavat laadukkaan signaalin. Perinteiset McIntosh-nupit koristavat nyt etupaneelia mittarin valojen ja virrankytkennän ohjaamiseksi. Suora LED-taustavalo on lisätty etupaneeliin värien tarkkuuden ja kestävyyden parantamiseksi. Myös ympäristöystävällinen virranhallintajärjestelmämme, joka sammuttaa vahvistimen tietyn ajan kuluttua, kun tulosignaalia ei ole havaittu, on nyt mukana.

Vaikka MC257 on saanut monia päivityksiä, siinä on myös useita perinteisiä McIntosh-teknologioita, kuten Power Guard®, joka estää mahdollisia kaiuttimien vaurioita, jotka voisivat syntyä tavallisen vahvistimen yliohjautuessa, sekä Sentry Monitor™, joka suojaa oikosululta kytkemällä ulostulon pois, jos virta ylittää turvallisen käyttötason (nollautuu automaattisesti, kun käyttöolosuhteet palaavat normaaleiksi). Mukana on sekä XLR- että RCA-tulot joka kanavalle, joilla voit yhdistää kotiteatteriprosessorin MC257-päätevahvistimeen.

MC257 täyttää sellaisenaan monien kotiteattereiden päätevahvistintarpeen, mutta sitä voidaan myös yhdistellä esimerkiksi MI128- tai MI254-mallien kanssa, kun vaaditaan lisää kanavia objektipohjaisten 3D-ääniformaattien, kuten Dolby® Atmos, DTS:X™ ja Auro-3D®, toistamiseen. MC257 on oivallinen myös kahden vyöhykkeen kokoonpanoissa, jossa viittä kanavaa hyödynnetään kotiteatteritilassa, ja kahta “ylimääräistä” kanavaa esimerkiksi toisen huoneen korkealuokkaisen kaiutinparin vahvistamiseen.

MC257:ssä on McIntoshin uusi upea TripleView™-tehomittari, joka näyttää vahvistimen kolmen etukanavan reaaliaikaisen antotehon. Kolmen erillisen mittari-ikkunan sijaan, kuten edellisessä 7-kanavaisessa päätteessämme (MC207), vaikuttava 15 tuumaa (38 cm) leveä TripleView -mittari sisältää kolme perinteistä mekaanista viisaria yhdessä kotelossa. Vaikka TripleView-mittarissa on uusi muotoilu, sama hypnoottinen viisareiden liikkeen pehmeys on säilytetty tässäkin tapauksessa. TripleView-mittarin lumoava ulkonäkö ja kutsuva hehku herättävät varmasti kiinnostuksen ystävien ja perheen keskuudessa, mutta sen sininen valaistus voidaan sammuttaa tarvittaessa, jos haluat hämärtää huoneen täydellisesti elokuvaa varten.

Vakuuttavan järeää rakennetta tyylittävät lukuisat McIntoshille ominaiset detaljit, mukaan lukien aikaa kestävä lasinen etupaneeli ja kiillotettu teräsrunko.

Vahvistinteho: 3x 250W tai 7x 200W @ 4 tai 8 Ohmia
Harmoninen särö: 0,005% (ilmoitetuilla tehoarvoilla ja täydellä 20 Hz – 20 kHz taajuuskaistalla)
Taajuusvaste: 10 Hz – 100 kHz (+0, -3dB)
Häiriöetäisyys toiminta-alueella: 108 dB
Dynaaminen reservi: 3,3 dB

Mitat (L x K x S): 44,5 x 23,9 x 53,3 cm
Paino: 43 kg

McIntosh MX170 AV-prosessorin (nykyinen versio MX180) ja 7-kanavaisen MC257-vahvistimen yhdistelmä “Ruksasi toivelistalta kaikki suorituskykyyn liittyvät asiat signaalin puhtauden ja äänen immersiivisyyden suhteen. Myös selkeys ja dynamiikka olivat omaa luokkaansa… Järjestelmä tuotti hämmästyttävän surround-kuplan, joka asetti minut toiminnan keskipisteeseen. Äänimaisema sisälsi tarkan tiedon kaikista erillisistä tehosteista. Äänen yleinen selkeys, dynaaminen isku ja alhainen särö olivat vailla vertaa.” – SECRETS of Home Theater and High Fidelity

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

  Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Electronic Specifications

 • Power Output per Channel
  3 Front Channels only: 250W @ 4 or 8 Ohms
  All 7 Channels: 200W @ 4 or 8 Ohms
 • Number of Channels
  7
  (can also be used as a 2-zone amplifier with 5 channels in zone A and 2 channels in zone B)
 • Total Harmonic Distortion
  0.005%
 • S/N below rated output
  108dB
 • Dynamic Headroom
  3.3dB
 • Damping Factor
  >70 @ 4 Ohms
  >140 @ 8 Ohms
 • Rated Power Band
  20Hz to 20kHz
 • Frequency Response
  +0, -0.25dB from 20Hz to 20,000Hz
  +0, -3dB from 10Hz to 100,000Hz

Control

 • Remote Power Control
  Yes, 7 or 5 + 2 Channel
 • Multi-Channel DB25 Cable
  No

General Specifications

 • Circuit Configuration
  Push-Pull Complementary
 • Circuit Design
  Solid State
 • Mono Bridge
  No
 • Mono Parallel
  No
 • Output Type
  Direct Coupled with Dynamic Power Manager®
 • Meters
  Yes
 • Meter Light Switch
  Yes
 • Balanced Input
  7
 • Front Panel
  Glass
 • Illumination
  Direct LED
 • Chassis Style
  Polished stainless steel & black painted steel

Connectivity

 • Speaker Binding Post Type
  Standard

Weights & Dimensions

 • Unit Dimensions (W x H x D)
  17-1/2″ (44.5cm) x 9-7/16″ (23.9cm) (including feet) x 21″ (53.3cm) (including front panel and cables)
 • Unit Weight
  95 lbs (43 kg)
 • Shipping Weight
  128 lbs (58 kg)