IsoAcoustics GAIA Titan Rhea

Hinta

1 439,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

GAIA-TITAN:in avulla huippuluokan kaiuttimet voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa, mikä tarjoaa huomattavan luonnollisen avoimuuden ja selkeyden äänikuvassa.

GAIA-TITAN-sarjassa on sama patentoitu eristystekniikka kuin alkuperäisessä EISA-palkitussa GAIA-sarjassa. GAIA-TITAN-sarjassa on 3 mallia, joiden painorajat vaihtelevat 145-280 kg välillä.

GAIA-jalat ovat koneistetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettuja yksikköjä, jotka sisältävät IsoAcousticsin patentoiman rakenteen.
Asianmukaisella eristyksellä on kiistaton vaikutuksensa kaiuttimen ääneen:
jalat tarjoavat korkean kaiutineristyksen, samalla kun se vastustaa sivuttaista liikettä ja värähtelyjä, tarkkuuden ja kohdistuksen säilyttämiseksi kuuntelupaikan kanssa. Sisäiset heijastukset kovalta tukipinnalta vaimennetaan, mikä lisää äänen selkeyttä ja avoimuutta.

Äänikuva avautuu kolmiulotteiseksi sekä luonnolliseksi. Riittävä kantavuus ja koneistetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko tummalla kromiviimeistelyllä pitävät huolen siitä, että GAIAt paitsi näyttävät hyvältä mutta myös tekevät todellisia parannuksia äänelle.

Titan Rhea 4 kpl paketti
Soveltuu kaiuttimelle 190kg asti
Jokainen Gaia-Titan-malli on pakattu 4 kpl: n sarjoihin, joissa on 3 erilaista kierrevaihtoehtoa valittavissa: M10, M14 ja ½-13

IsoAcoustics tuotteita käytetään äänitystudioissa ja hifilaitteistoissa ympäri maailman maksimoimaan äänenlaatu ja toiston tarkkuus.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.