IsoAcoustics GAIA II 4kpl pkt

Hinta

339,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

IsoAcoustics GAIA II on kaiuttimien ja laitetelineiden alle suunniteltu vaimenninjalka.

Asianmukaisella eristyksellä on kiistaton vaikutuksensa, kun hifijärjestelmästä halutaan saada irti kaikki mahdollinen. IsoAcousticsin GAIA taas osoittaa, että tämä pätee vahvasti myös kaiuttimiin. Kirkkaasti peruspiikkejä paremmat sylinterimäiset GAIA-jalat liitetään kaiuttimen pohjaan, ja ne ehkäisevät kotelon värähtelyitä sekä pitävät sen tiukasti paikallaan. Tyypillisesti tämä vähentää ulkoisia häiriöääniä, tarkentaa stereokuvaa sekä napakoittaa bassotoistoa. Aina sataan kiloon riittävä kantavuus ja koneistetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko tummalla kromiviimeistelyllä pitävät huolen siitä, että GAIA:t paitsi näyttävät hyvältä mutta myös tekevät todellisia parannuksia äänenlaatuun.

IsoAcoustics tuotteita käytetään äänitystudioissa ja hifilaitteistoissa ympäri maailman maksimoimaan äänenlaatu ja toiston tarkkuus.

GAIA II 4 kpl paketti. Soveltuu kaiuttimille 54kg asti

” Music just sounds right with them in place and the price is right too. ”  HI-FI CHOICE

” Kuuntelussa vaimentimilla (Gaia III) varustetun kaiuttimen toisto muuttui ikään kuinkokonaivaltaisesti koherentimmaksi, yhtenäisemmäksi ja selkeämmäksi. Ja tämä vaikutus kohdistui kokonaisvaltaisesti koko toistoalueelle eikä vain bassojen toistoon. ” AV-Plus (6/2020)

” Kun alle vaihdettiin GAIA:t, oli muutos lievästi sanottuna hämmästyttävä. Kaiuttimen resoluutio kasvoi, bassot kiinteytyivät ja äänikuva jäsentyi tarkemmin. Äänestä tuli koherentimpi, yhtenäisempi ja aiempaakin helpompi kuunneltava. ”  Jussi Arvio / HIFIMAAILMA (4/2020)

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.