Denon AH-GC25W

Hinta

249,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 6-12 arkipäivää

Denonin edullinen bluetooth-laatukuuloke. Puolen vuosisadan kuulokesuunnittelun kokemuksella toteutetut langattomat kuulokkeet Denonilta. Integroidun mikrofonin ansiosta myös hands-free puhelut onnistuvat selkeällä äänenlaadulla. Käyttömukavuudeltaan äärimmäisen mukavat kuulokkeet ovat täynnä viimeisintä Denonin teknologiaa. Musta ja valkoinen

Mukana on deluxe-kantolaukku kuulokkeille ja lisävarusteille, USB-Micro-B-kaapeli litiumioniakun lataamiseen mistä tahansa USB-laturista tai tietokoneen USB-portista, sekä äänikaapeli, jossa on sisäänrakennettu mikrofoni ja kaukosäädin langalliseen kuunteluun.

Ilmainen Denon Audio -älypuhelinsovellus täydentää AH-GC25W:ta, tarjoten monia helppokäyttöisiä toimintoja. Saatavana iOS ja Android ™.

 

Ominaisuudet:

Bluetooth
Kokoontaittuva rakenne kuljetusta varten
Mukava panta
Jopa 40h akkukesto
Selkeä puheluääni

Tekniset tiedot:

Elementtien tyyppi: dynaaminen
Impedanssi: 32 ohmia
Herkkyys: 98 dB
Tehonkesto (MAX): 1000 mW
Taajuusvaste: 5 Hz – 40 kHz

Lisätiedot

Vöri

musta, valkoinen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.