Technics EAH-AZ80

Hinta

329,00 (sis. alv)


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Aidosti langattomat EAH-AZ80 tulppakuulokkeet markkinoiden parhaalla vastamelutoiminnalla. Moninkertaisen testimenetysmalli EAH-AZ70:n entisestään parannettu seuraajamalli.

Suurten 10 mm:n elementtien, erityisen akustisen rakenteen ja luokkansa johtavan melunvaimennuksen ansiosta AZ80 tuottaa upean Technics-äänen riippumatta siitä, minne päivä sinut vie.

Technics EAH-AZ80W-kuulokkeissa on räätälöitävä Dual Hybrid Noise Cancelling -vastamelutoiminto, jonka valmistaja lupaa olevan alan paras. Kosketussensorin avulla voit vaihtaa ympäristöääniä läpi päästävän Ambient Sound Moden ja tavallisen vastamelutoiminnon välillä tai kytkeä molemmat pois päältä. Painikkeella voi myös aktivoida Voice Assistant-ominaisuudet käyttöösi – Google Assistant-, Alexa- ja Siri.

Aidosti langattomat EAH-AZ80-kuulokkeet käyttävät tehokkaita MEMS-mikrofoneja, joiden ainutlaatuinen labyrinttikotelorakenne voi vaimentaa tuulen kohinaa. Aktiivinen Dual Hybrid -melunvaimennustekniikka käyttää myötä- ja palautekytkettyjä mikrofoneja sekä analogista ja digitaalista prosessointia, jotta saadaan keskeytyksetön, luokkansa johtava Hi-Fi-äänisuorituskyky. Epämiellyttävät äänet vähenevät, ja vastamelun toiminta ja puheluäänen laatu paranevat. Niiden lisäksi käytössä on digitaalisia ja analogisia suotimia.

Kuulokkeissa on suuret 10 millimetrin Free Edge-kuuloke-elementit, joiden kalvo on valmistettu grafeenilla pinnoitetusta PEEK-materiaalista. Tuloksena erinomainen, voimakas bassotoisto ja läpikuultava, aito äänimaailma.

Matalaprofiilinen muotoilu takaa erinomaisen istuvuuden korvassa. Nämä korvanapit pysyvät miellyttävästi korvissasi aktiivisimpinakin päivinäsi. AZ80-korvanapit on huolella muotoiltu erittäin hyvin korviisi istuviksi. Tämän ansiosta ne pysyvät hyvin ja mukavasti paikoillaan korvissasi.

Bluetooth-yhteys on stabiili aina 10m asti, vaikka kuulokkeet ovat kooltaan pienikokoiset. Myös äänitasapainon on stabiili kuulokkeiden välillä. Akunkesto on jopa 7 tuntia, kun vastamelutoiminto on päällä. Latauskotelolla kuulokkeet voi ladata täyteen kahdesti, jolloin toistoaikaa riittää kaikkiaan jopa 24 tunniksi. 15 minuutin pikalatauksella kuuntelet jopa 70min.

Kuulokkeiden kaveriksi on tarjolla ilmainen Technics Audio Connect -sovellus. IPX4-roiskevesitiivit. Mukana viidet erikokoiset tyynyt.

Uusi muoviton pakkaus. Kuulokkeissa ja latauskotelossa käytetään kasvipohjaista DURATION™-biomuovia.

Erittäin kevyet – kuulokkeet 7g ja latausteline 65g. Musta ja hopea

 

EAH-AZ80

– 10 mm:n kaiutinelementit
– Akustiikkakammio ja harmonisoija
– Dual Hybrid -melunvaimennus
– Multipoint-yhteys 3 laitteeseen
– JustMyVoice™-tekniikka
– Kätevä yhden kuulokkeen käyttö
– Luontainen ympärystila / huomiotila
– Pitkä akunkesto

Lisätiedot

Väri

musta, hopea

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.