Yamaha Grand PianoCraft MCR-N870

Hinta

650,00


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Yamahan tyylikäs hifisarja.

Moderni, pienikokoinen ja hyvä-ääninen stereojärjestelmä. Music Cast-verkkosoitin ja monihuone-ominaisuudet. Paketti sisältää cd-soitin/striimerin/radion (FM- ja internet-), vahvistimen ja laadukkaat pianopintaiset kaiuttimet.

CD-NT670 cd-soitin & striimeri, jolla voit CD-/CD-R/CD-RW-levyjen kuuntelun lisäksi striimata musiikkia verkosta tai verkko-kovalevyltä. Spotify Connect, internetradio. LAN- ja WLAN. Bluetooth ja AirPlay.

MusicCast:n avulla voit striimata musiikkia suoraan verkosta esim.TIDAL- ja Spotify-musiikkipalveluista, vastaanottaa ja lähettää 870-laitteistostasi ääntä langattomasti tai kotiverkkoosi kytketyn ethernet-kaapelin avulla muihin Yamaha Music Cast-yhteensopiviin kaiuttimiin tai laitteisiin.

Music Cast-käyttö ja koko Grand Piano Craft-sarjan käyttö helposti Android- ja Apple-yhteensopivilla mobiililaitteilla Music Cast-sovelluksen avulla.

A-U870 vahvistin on teholtaan 2x70W (jatkuva). Tasokas ESS Sabren 32-bittinen USB-DAC. Subwoofer-lähtö ja analoginen RCA-tulo esim.levysoitinta varten (vaatii erillisen RIAA-vahvistimen tai RIAA:lla varustetun levysoittimen).

NS-PB401 kaiuttmissa on laatuelementit ja osat, ja viimeistely musta pianopinta.

Laitteisiin tehdaspakkaukset.

Reilu kolmevuotias. Sh.1199€

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.