JL Audio Fathom f110v2

Hinta

4 799,00 (sis. alv)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Fathom f110v2 on kompaktein subwoofer JL Audion Fathom®-mallistossa, mutta se pystyy silti tuottamaan poikkeuksellisen suorituskyvyn maltillisen kokoisissa huoneissa. Äärimmäisen pitkäiskuisen 10-tuumaisen W7-elementin ja erittäin tehokkaan vahvistimen yhdistelmä antaa sille sellaista vakuuttavaa voimaa, joka normaalisti liittyy paljon suurempiin subbareihin.

Koska f110v2 on toteutettu samalla elementtirakenteella ja vahvistustekniikalla kuin tunnustettu lippulaivamme Gotham®, se tarjoaa erittäin vakuuttavan äänenlaadun. Alhainen särö, erinomaiset dynaamiset ominaisuudet ja järkyttävän syvä ulottuvuus antavat sinun kokea kaiken jännityksen vaativimmasta elokuvateatterimateriaalista, mutta samalla Fathom pystyy toistamaan kaikki herkän musiikkimateriaalisi vivahteet ja tekstuurit.

Täydellinen signaalinkäsittelyominaisuuksien kirjo on helposti käytettävissä jokaisen Fathomin etupaneelista. Näitä ovat erittäin joustava alipäästösuodatin, vaiheensäätö ja polaarisuuden kääntö, e.l.f. -trimmi ja äärimmäisen tarkka digitaalinen automaattinen huoneoptimointijärjestelmä (D.A.R.O.). Mukana toimitetaan laadukas kalibroitu mikrofoni D.A.R.O.-järjestelmään. Tuloliitännät tehdään RCA-liitännöillä tai balansoiduilla Neutrik® combo XLR / TRS-liittimillä. Mukana on myös XLR-lähtö, jonka kautta voit ketjuttaa toisen Fathom-subwooferin.

Fathom bassoelementit hyödyntävät JL Audion kehittämää DMA-optimointia, jonka avulla elementin moottoriteho takaa erittäin lineaarisen liikeradan pitkällä liikepoikkeamalla. Toisin kuin perinteiset mallinnusmetodit, DMA ottaa huomioon virransyötön dynaamiset vaihtelut aidolla musiikkimateriaalilla. Teknologian etuna elementti pysyy menossa mukana niin kovaa, kuin hiljaakin kuunneltaessa toisin kuin monet perinteiset subwooferit, joiden toisto ns. ‘aukeaa’ vasta kun hanaa käännetään reilusti.

Elementin äärimmäinen upotussyvyys on tarkoituksenmukaista ja se mahdollistaa ripustuksen ja tupla-spiderien riittävän etäisyyden toisistaan ja kartiosta, mikä mahdollistaa todella pitkän liikeradan ja minimaalisen säröarvon sekä parantaa kestävyyttä.

 

Malli kpl specialhintaan 2790€

 

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:

Kotelon tyyppi: Suljettu

Väri: Musta pianolakka

Vapaakenttävaste:
27 – 111 Hz (±1.5dB)
-3 dB pisteet 25 Hz / 120 Hz
-10 dB pisteet 19 Hz / 155 Hz

Vahvistinteho: 1100 W RMS hetkellinen
Virtamoodit: Off, On tai Automaattinen käynnistys signaalista

Balansoimattomat sisääntulot: Stereo tai Mono (2 RCA-liitintä)

Balansoidut sisääntulot: Stereo tai Mono (2 naaras XLR-liitintä)

RCA-sisääntulomaadoituksen valinta: kelluva tai maadoitettu

Sisääntulomoodi: Master tai Slave (ketjutettu)

Voimakkuuden säätö: Reference (kiinteä) tai Variable (säädettävä, täydestä mykistyksestä aina +15dB referenssitason ylitykseen asti

Filtterimoodi(t):
Alipäästö:
12 tai 24 dB/oktaavi
Säätöalue 30 Hz – 130 Hz

Suodatuksen ohitus: kyllä, valittavissa

Polaarisuus: 0 tai 180 astetta

Vaihe: säädettävä, 0 – 280 astetta

Extreme Low Frequency (E.L.F.) trimmi: säädettävä, -12 dB – +3 dB (säätöpiste 28 Hz)

Ketjutus: Balansoitu (1 uros XLR-liitin)

Huonekalibrointi: Automaattinen digitaalinen korjain sisäänrakennettuna (D.A.R.O.), sisältää laboratorioluokan kalibroidun mikrofonin

Mitat (sisältävät jalat):
Leveys: 328 mm
Korkeus: 397 mm
Syvyys: 439 mm
Nettopaino: 31 kg

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.