Sonus faber Olympica Nova V

Hinta

17 200,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!

Olympica Nova-perheen kuningasmalli Olympica Nova V tuo kotiisi konserttisalin, jazzklubin tai rock-fiiliksen uskottavasti ja pakottomasti. Upean muotokielen ja viimeistelyn ansiosta miellyttää silmääsi silloinkin kun se on hiljaa. Olohuoneesi tyylikkäin huonekalu, joka taikoo sinulle upean tunteen ja fiiliksen musiikin voimin päivä toisensa jälkeen – vuosien ja vuosikymmenten ajan.

Olympica Nova V pitää sisällään italialaisen Sonus faberin uusinta osaamista kuten nerokas Stealth Ultraflex-bassorakenne, jonka ansiosta bassotoisto on tunteettomampi huoneen seisovien aaltojen aiheuttamille ongelmille.

Silkkidiskantti DAD-rakenteella ja tehokkaalla neodynium-magneetilla. CCAW-rakenteinen uusi keskiäänielementti on valmistettu luonnokuitumateriaalista. Olympica Nova V:n uudet bassoelementit joista löytyy Homage-sarjan bassoelementtiin perustuva sandwich-kerrosrakenne ja yhtenäisyys keskiäänielementin kanssa. Paracross Topology-jakosuodinrakenne, jossa käytetään huippuluokan Jantzen- ja räätälöityjä Clarity Cap-komponentteja.

3-tie rakenne kolmella bassoelementillä. Stealth Reflex-bassorefleksitoteutus. Tukevat, säädettävät tassut, mukana suojat lattian ja jalkojen väliin. Kaksi upeaa viimeistelyä – pähkinä ja wenge.

” Highly commended. Sound that’s pure velvet to the ears. ”  HI-FI NEWS (March 2020)

Lisätiedot

Viimeistely

pähkinä, wenge, pianomusta

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LOUDSPEAKER SYSTEM:3 way, full para-aperiodic vented box “Stealth Ultraflex”, floorstanding loudspeaker system.

TWEETER: H28 XTR3. Silk dome 28 mm moving coil driver with DAD™. Neodymium “cup design” motor system.

MIDRANGE: M15 XTR2-04, Sonus faber designed 150mm cone driver. CCAW wire on a “eddy current free” voice coil.

WOOFERS: 3 x W18XTR2-12 cone drivers. Sonus faber designed 180 mm lightweight “sandwich” cone woofers.

CROSSOVER: “Paracross topology™”. Jantzen inductors and a new generation of Sonus faber capacitor designed in partnership with Clarity Cap. Crossover Frequencies: 250 Hz and 2,500Hz.

FREQUENCY RESPONSE:32 – 35,000 Hz

SENSITIVITY (2.83V/1M):90 dB SPL (2.83V/1 m)

NOMINAL IMPEDANCE: 4 ohm

SUGGESTED AMPLIFIER POWER OUTPUT: 60W – 400W without clipping

LONG-TERM MAX INPUT VOLTAGE(IEC-268-5): 22 Vrms

DIMENSIONS (H X W X D):1174,5 x 424 x 529,8 mm

NET WEIGHT:44 kg