McIntosh XR100

Hinta

12 990,00 (sis. alv)

Tämän tuotteen voit ostaa tai tilata myymälästämme. Kysy lisää, pyydä tarjous, ota yhteyttä!
    "Selkäytimeen pureutuvaa, elämyksellistä ja innostavaa musiikintoistoa varsin järkevässä koko- ja hintaluokassa." - Markus / Simex (McIntoshin maahantuoja Suomessa)
McIntosh XR100 on kapeaprofiilinen lattiakaiutin, joka kaappaa kuulijan huomion erityisesti livemäisen dynamiikan, kookkaan äänimaiseman ja hienostuneen diskanttitoiston ansiosta. Suuri määrä elementtejä tekee toistosta poikkeuksellisen rentoa ja voimallista. Keskialueen toisto on luonnollisen miellyttävää ja omaa paneelikaiuttimista tuttua herkkyyttä. Vaikuttavan näköinen kiiltolakattu kaiutin on saatavilla joko mustana tai punaisella pähkinäpuuviilupinnalla. Magneettisesti kiinnitetty suojakangas on akustisesti läpinäkyvä ja päällystetty neutraalilla mustalla kankaalla. Uniikkina yksityiskohtana etupaneelin McIntosh-logo on valaistu kestävällä LED-valolla, kun kaiutin kytketään muihin McIntosh-komponentteihin.
Patentoidut Solid Cinch™ -kaiutinterminaalit varmistavat kaapelien liitokset helposti mutta turvallisesti, jotta ne eivät pääse löystymään ja mahdollisesti aiheuttamaan oikosulun. Liittimet on kullattu korroosion estämiseksi ja laadukkaan signaalin välittämiseksi.
XR100:n reservi todennäköisesti saa kuulijan luovuttamaan ennen kaiuttimen äänenpainerajoja. Vahvistimen osalta XR100:lle suositellaan 75-600 wattia puhdasta tehoa tarjoilevaa vahvistinta, mikä kertoo siitä, että McIntoshin vahvistinmallistosta voi huoletta harkita myös sitä raskainta päätyä. Erillisellä virtaliitännällä ohjataan halutessasi kaiuttimen etupaneelin McIntosh-logo valaistumaan, kun kaiutinta käytetään McIntosh-vahvistimen kanssa. XR100 on poikkeuksellisen korkealaatuinen kaiutin sekä musiikki- että kotiteatterijärjestelmiin.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 03 2130 750. Vastaamme puhelimeen myymälän aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä.

    Liittymällä postituslistallemme saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi. Voit erota postituslistalta milloin haluat.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tekniset tiedot:
Elementit:
4 kpl 6″ valurunkoisia bassoelementtejä, LD/HP®-teknologia, polykartio
10 kpl 2″ käännetty titaanidome (keskialue 300 Hz – 2 kHz)
2 kpl 2″ käännetty titaanidome (keskialue-aladiskantti 2 kHz – 8 kHz)
1 kpl 3/4″ titaanidome (ylädiskantti 8 kHz – 45 kHz)
4-tie jakosuodin, jakotaajuudet 300Hz, 2 kHz ja 8kHz
Taajuusvaste: 30 Hz – 45 kHz
Herkkyys: 87 dB (2.83V/1m)
Mitat (L x K x S): 20,3 x 126,5 x 43,2 cm (liittimet huomioitu, jalkojen kanssa kokonaisleveys 29,5 cm)
Paino: 31,1 kg/kpl